Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

John de Mol’s Drastische Beslissing: Is Dit het Definitieve Einde voor Wilfred Genee bij SBS?


John-Wilfred

Wilfred Genee zijn nieuwste project de voetbaltalkshow Veronica Offside waar sterren als Wim Kieft, Wesley Schneider en Andy van der Meijde schitterden is onverbiddelijk door Talpa van de buis geschrapt. Na de zomer keert het programma niet terug een bittere pil voor de normaal zo succesvolle presentator.

De val van Veronica Offside is slechts het topje van de ijsberg. Ook de Vandaag Inside Oranje Quiz lijkt meer weg te hebben van een flopshow met pijnlijke momenten en een niveau dat zelfs de meest geduldige kijkers doet zuchten van ergernis. Het aantal kijkers? Beschamend laag. En wat te denken van de schade die het aanricht aan het anders zo succesvolle Vandaag Inside?

Toch ondanks deze tegenslagen blijft Genee een lichtpuntje in de duisternis. Vandaag Inside, met Genee stevig aan het roer naast de uitgesproken Johan Derksen en René van der Gijp, blijft een kijkcijferkanon een reddingsboei in de turbulente zeeën van John de Mols’ SBS.

Maar laten we niet vergeten de keuze van Talpa om het programma te schrappen kwam niet zomaar uit de lucht vallen. De tegenvallende advertentie-inkomsten, met slechts een enkele goksite als sponsor en de felle concurrentie van Studio Voetbal op zondagavond met hun actuele voetbalbeelden en analyses leggen zware druk op de schouders van Genee.

En dan is er nog Hèléne Hendriks, een directe concurrent die hij zelf mee heeft helpen opzetten. Zij presenteert de Oranje Zomer op zondagavond en zou wel wat meer voetbalinhoud kunnen gebruiken een ijzersterke zet tegenover Genee’s uitdagingen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Goh, John neemt zowaar een goede beslissing.
Genee weg, Hendriks er in.
Prima deal.