Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Gênante Vertoning: Marianne Timmer Weigert Interview met liefje Harry Mens


mens

Gisteren was het weer zover: de befaamde Nationale Haringpartij in Haarzuilens, een evenement waar elk jaar de crème de la crème van bekend Nederland zich verzamelt om haring te happen. Maar dit jaar was het spektakel niet alleen culinair. Nee de romantische roddels waren het echte voer voor de aanwezige pers, met Shownieuws-verslaggever Thom Goderie in de frontlinie van het gossipgeweld.

De geruchtenmolen draaide op volle toeren toen Thom, Harry Mens spotte kort nadat hij en Marianne Timmer samen hand in hand waren gezien bij het AmsterdamDiner. Had de liefde dan toch toegeslagen tussen deze twee? Helaas, het sprookje leek snel uit te doven, want Marianne hield stug vol dat er niets romantisch aan de hand was. “Wij zijn gewoon vrienden,” bleef haar standvastige antwoord op alle speculaties.

Thom kon het niet laten om Harry te vragen naar de status van zaken aangezien Harry beweerde dat er wel wat was tussen hun. “Hoe is het met Marianne Timmer?” vroeg hij nieuwsgierig. Harry’s antwoord was kort maar veelzeggend: “Dat moet je aan haar vragen.” En over de natuur van hun relatie? “Ja, het zag er hartstikke leuk uit,” gaf Harry toe, maar meer wilde hij niet loslaten, zeker niet over recente dates. “Nee, even niet, nee, want ze moest even van de schrik bekomen van al die belangstelling.”

Niet veel later dook Marianne zelf op omringd door vriendinnen en duidelijk niet in de stemming voor romantische reünies. Toen Thom haar benaderde voor een duo-interview met Harry trok ze zich snel terug. “Nee, dank je, nee, nee. Ik ben hier nu met mijn vriendinnen en dat blijft ook zo.” Het was duidelijk: de geruchten waren haar te veel geworden.

De avond nam een abrupte wending toen Harry plotseling besloot te vertrekken, net nadat Marianne had aangegeven iets te willen drinken. “Ik moet weg. Ik moet morgenochtend een tv-programma opnemen, dus ik moet naar huis,” verklaarde hij haastig. Zijn vertrek leek bijna een vlucht, zeker toen Thom suggereerde dat Marianne’s aanwezigheid de reden was. “Dat is toch prima? Dan neemt zij de honneurs waar en dan kunnen jullie weer verder. Dag!”

Aan de desk van Shownieuws werd het moment als bijzonder pijnlijk ervaren. Bart Ettekoven noemde het “ongemakkelijke tv” en Sandra Schuurhof beaamde: “Pijnlijk vooral!” Wat een avond, wat een verhalen. De haring was misschien lekker, maar de sfeer was onmiskenbaar zuur.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Sop en gaarkoken misschien een optie ?
Dat koppel gewoon links laten liggen.
Zogauw ze zich vertonen ?
Kompleet negeren !!!!
Ze kicken juist op aandacht, en als ze dat dan niet krijgen worden ze helemaal gek.