Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Camping van Floortje Dessing blijkt enorm smerig en krijgt zeer slechte reviews


Floortje-Dessing

De idyllische verwachtingen die menig kampeerliefhebber koesterde bij het boeken van een plekje op Camping BuitenLand, de trots van avonturierster Floortje Dessing lijken voor sommigen in rook op te gaan. Ondanks de belofte van een oase van ontspanning, compleet met kampvuren en live muziek, is de realiteit voor velen een stuk minder rooskleurig. De Drentse camping blijft een stroom van slechte beoordelingen ontvangen, waarbij ‘smerig’ nog het minst scherpe woord lijkt.

Sinds de oprichting in 2017 door Dessing en haar vier vrienden werd Camping BuitenLand gepresenteerd als een unieke plek voor vrije geesten. Maar deze droom lijkt voor sommigen snel te verdampen. Een ontevreden gast deelde op TripAdvisor een ervaring die weinig te maken heeft met de verwachte rust en reinheid: “Voor rust hoef je hier niet te komen. Tot na middernacht trommelsessies van de buren, om ’s ochtends wakker gegild te worden door kinderen die voor zeven uur worden losgelaten.”

De inrichting van de camping zonder afgebakende plekken leidt blijkbaar tot spanningen en ongemak onder de gasten. “Er zijn geen afgebakende plekken, waardoor je wordt weggekeken als je een plekje zoekt,” klaagt een ander. Het gevoel van gemeenschap lijkt hierdoor eerder een strijd om territorium te worden.

De grootste afknapper blijkt echter de staat van het sanitair. Een gast beschrijft een bijna traumatische ervaring: “Het sanitair is echt heel vies. De haren waren wel uit het doucheputje gehaald, maar op een randje gelegd. Toen ik tijdens mijn haren uitspoelen naar het putje keek ging ik bijna over mijn nek.” Het lijkt erop dat de basics van hygiëne hier onder de maat zijn wat de vakantiepret flink kan drukken.

Ook de prijzen op de camping roepen vragen op. “3 euro voor een klein bakkie koffie. 3,50 euro voor een cola. Het kan en mag dan allemaal wel wat beter,” merkt een gast op, die de prijs-kwaliteitverhouding onder de maat vindt. De camping belooft veel, maar maakt de verwachtingen op meerdere fronten niet waar.

Zo verandert het beoogde paradijs langzaam in een bron van frustratie en teleurstelling voor sommige gasten. De vraag rijst of Floortje Dessing en haar team snel maatregelen zullen treffen om de BuitenLand ervaring te redden voordat meer kampeerders hun heil elders zoeken.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Zou Floortje , advies van Gilles hebben gekregen over het beheren van een camping?😉

Ja, zou je wel denken.
Of ze wil ons laten zien in wat voor ranzige verblijven zij heeft gezeten tijdens haar reisdocumentaires.

Ik moet heel eerlijk zeggen, dat ik nog nooit van een camping van Floortje heb gehoord. Ik heb dus ook geen idee wat ik me daar bij voor moet stellen.

Het schijnt dat Floortje een van de eigenaren is van camping Buitenland in Drenthe .