Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Memphis Depay heeft weer een nieuwe look en het is afleidend


depay

In het hart van voetbalminnend Nederland blijft Memphis Depay de gemoederen flink bezighouden niet alleen met zijn voetbalkunsten maar ook met zijn flamboyante stijlkeuzes. Onlangs heeft de aanvaller weer de aandacht getrokken met een spierwitte zweetband, versierd met gouden letters die het nummer 10 tonen. Dit modeaccessoire veroorzaakte een ware mediastorm, wat leidde tot een serieus onderonsje met bondscoach Ronald Koeman.

Terwijl de discussies op sociale media oplaaiden, met commentaren zoals “Weer de Depay-show. Is meer bezig met hoe hij in beeld komt, dan wanneer hij de bal heeft,” heeft Depay besloten om zijn look opnieuw te transformeren. De witte hoofdband is verruild voor een zwarte variant, gepaard met een nieuw kapsel waarmee hij ongetwijfeld weer de blikken naar zich toe trekt.

De kwestie van de hoofdband kwam naar voren tijdens een oefenduel met Canada, waar Nederland een overtuigende 4-0 overwinning boekte. Koeman, verrast door de onverwachte hoofdtooi van zijn aanvaller, uitte zijn initiële ongemak over het gebrek aan voorafgaande kennis: “Ik vond het niet zo prettig dat ik verrast werd. Ik word nooit zo graag verrast op het laatste moment.” Echter, na een gesprek met Depay lijkt de bondscoach zijn vrede te hebben gevonden: “Hij heeft ermee getraind vandaag. Wat mij betreft hoeven wij ons er niet meer druk om te maken.”

Sinds deze kleine rel is de witte zweetband van Depay een hit geworden in Nederland, met een significante stijging in de verkoop van dergelijke haarbanden in winkels. Het lijkt erop dat, ongeacht de meningen over zijn stijl, Depay’s invloed reikt ver buiten het voetbalveld.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties