Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Ronnie Tober Voelt Zich in de Steek Gelaten door Ali B


Ali-B

In de schaduw van controverse en juridische strijd lijkt Ali B eens een geliefde rapper en nu de meest besproken BN’er, oude vrienden en kennissen uit het oog te verliezen. Onder hen bevindt zich Ronnie Tober, de bekende zanger van ‘Breng Wat Rozen Naar Sandra’, die onthult dat zijn vroegere camaraderie met Ali B verwaterd is sinds hun samenwerking in het programma ‘Ali B Op Volle Toeren’.

Tober spreekt openhartig over zijn teleurstelling in een recent interview met weekblad Story. “Ali B heeft nu andere zaken aan zijn hoofd,” vertelt hij, verwijzend naar de ernstige beschuldigingen tegen de rapper. Ondanks een gedeeld verleden en plezierige herinneringen aan gezamenlijke tijden zoals die op De Parade voelt Ronnie zich in de steek gelaten. “Ik heb na die tijd niets meer van hem gehoord en dat vind ik eigenlijk jammer,” deelt hij mee. Zijn enige contact sindsdien was een sporadisch bericht van Ali’s manager, niet van Ali zelf.

Ondertussen hangt Ali B een mogelijke gevangenisstraf boven het hoofd, na beschuldigingen van verkrachting van verschillende vrouwen. De komende weken zullen cruciaal zijn voor zijn toekomst, aangezien dan duidelijk wordt of hij daadwerkelijk achter de tralies zal verdwijnen. De ernst van deze zaken werpt een schaduw over zijn relaties en interacties uit het verleden.

Terwijl Ali mogelijk de consequenties van zijn daden onder ogen moet zien, reflecteert Ronnie op de vergankelijkheid van contacten in de entertainmentindustrie. “Dat vind ik wel jammer, maar dan denk ik: ach, ik heb gelukkig nog andere mensen om mij heen. En het hoort een beetje bij het wereldje. Je werkt met elkaar en dan ga je weer verder,” overpeinst hij. Voor Ronnie is het een harde les in de vluchtigheid van roem en relaties.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ronnie breng die rozen naar Ali en sla Sandra over, wie weet is hij er blij mee. Ouwe zeurpiet😛

Ik herinner mij nog een Estelle die vanuit een vliegtuig rozenblaadjes wilde uitstrooien over de gevangenis waar Badr zat. Misschien kunnen ze een duo vormen.. 🙂