Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

De ex van Thomas Berge haalt opnieuw snoeihard naar hem uit


thomas

In de wereld van glitter en glamour is het niet altijd rozengeur en maneschijn, zoals recentelijk weer eens bleek uit de gespannen relatie tussen zanger Thomas Berge en zijn ex-partner Elianne Zweipfenning. Terwijl Thomas op Instagram met een zweem van tevredenheid meldde zijn kinderen weer te hebben gezien, hintte Elianne op een heel andere realiteit tussen de twee.

“Kindjes weer gezien en nu naar mijn grote man. Leven is goed,” postte Thomas op zijn Instagram na een reeks van vijf optredens. Deze woorden schetsen een beeld dat Thomas na de beschuldigingen van mishandeling van Elianne weer zijn kids ziet. Maar onder deze schijnbaar kalme oppervlakte borrelen er spanningen.

Aan de andere kant van dit familietafereel staat Elianne, die in een cryptische Instagram Story haar gevoelens uitte. “Teruggaan naar de vader van je kind, of voor de rest van je leven in het water leven.” De keuze lijkt duidelijk; bijgevoegde beelden van haar dobberend in het water suggereren dat ze nog liever een zeemeermin zou zijn dan terugkeren naar Thomas.

De situatie is extra gecompliceerd door de beschuldigingen van huiselijk geweld die na hun breuk aan het licht kwamen, welke Thomas categorisch ontkent. Toch voegt Elianne een extra laag toe aan het drama door openbaar te maken dat Thomas financieel niets bijdraagt. De twee lijken in ieder geval helemaal klaar met elkaar.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik ben absoluut geen fan van Thomas, maar heeft die vrouw niets beters te doen dan de vuile was buiten te hangen. Het is een beetje zielig.

Het is weer zo’n dame die aandacht nodig heeft 😤

Dat mens is niet goed bij der kanarie joh.
Ook hier geen fan van meneer Ottink, maar wat zij allemaal uitkraamt zijn pure leugens.
Het mens heeft een stoornis en lijkt strontjaloers te zijn op zijn ex Myrthe met wie hij zijn eerste zoon heeft en waarmee hij een zeer goede band heeft.
Myrthe leunt niet op haar ex en heeft een eigen carrière, iets dat het gekke mens niet heeft. Haar enige carrière bestond uit het zijn van de vriendin van Chiel en snel kinderen baren. De stumperd.

Laatst bewerkt op 2 maanden geleden door Sjaak Bonenstaak