Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Danny de Munk Naakt en Schreeuwend op Thais Strand gefilmd


Danny-de-munk

Het lijkt erop dat Danny de Munk weer eens de gemoederen hoog laat oplopen, ditmaal met een gewaagde naaktscène in het populaire televisieprogramma ‘Het Perfecte Plaatje’. Tijdens een aflevering op een idyllisch Thais eiland, gaf Danny gehoor aan het verzoek van medekandidate Susan Visser om zich van zijn kleren te ontdoen voor een foto-opdracht. Onder de bezielende leiding van presentator Tijl Beckand en omgeven door de prachtige natuur liet Danny zich van een geheel andere kant zien.

Met een ongekende gretigheid trok Danny niet alleen zijn shirt en zwembroek uit, maar deed hij ook zijn onderbroek af, waarna hij enkel gewapend met een strandbal poseerde. Maar het was niet alleen zijn naaktheid die de aandacht trok; Danny’s vocale uitbarstingen – compleet met scheldwoorden – zorgden voor een schokgolf onder de kijkers.

Het beeld van een naakte Danny de Munk schreeuwend op een Thais strand heeft tot gemengde reacties geleid. Op sociale media uiten sommige kijkers hun afkeur en irritatie over zijn gedrag. “Mag hij a.u.b. naar huis? Dat geschreeuw de hele tijd. Respecteer het land waar je te gast bent,” zo luidt een van de vele kritische reacties. Een ander voegt toe: “Goh, ben blij dat ik niet de enige ben. Afschuwelijk zeg!” Danny’s gedrag wordt zelfs vergeleken met dat van de Meilandjes die bekend staan om hun luidruchtigheid.

Toch zijn er ook verdedigers die het opnemen voor Danny. Een supporter betoogt: “Het was op een onbewoond eiland, niemand die er last van had. Jij bent dus duidelijk nog nooit in Thailand geweest, iedereen schreeuwt daar.” Deze opmerkingen tonen aan dat niet iedereen het optreden van Danny als storend ervoer.

Terwijl de controverse rondom Danny de Munk voortduurt, blijft de vraag of zijn naaktavontuur op het Thaise eiland zijn imago als televisiester zal schaden of juist de kijkcijfers van ‘Het Perfecte Plaatje’ zal boosten. Wat zeker is, is dat Danny weer volop in de schijnwerpers staat, zij het op een manier die voor sommigen moeilijk te slikken is.

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik denk dat hij denk dat hij dan weer in de picture komt. Nu zit het een beetje tegen denk ik.Je moet wat doen.

Zijn imago is al naar de Filistijnen met zijn vreemdgaan. En maar roeproeteren hoe happy hij met haar is. Hij hoopt zeker weer te kunnen scoren als vrouwen hem aantrekkelijk vinden in zijn nakie.
Als ie thuis tekort komt moet hij daar eerlijk over zijn bij haar. En niet stiekem buiten de deur vreten.🙄😬🤭🥴