Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Dochter Marco Borsato op straat gezet, Keert Terug naar haar Depressieve Moeder


Marco-Jada

In een plotwending die niemand zag aankomen keert Jada Borsato terug naar het ouderlijk nest. Na een avontuurlijk verblijf in een centraal gelegen appartement in Amsterdam, vindt Jada zichzelf noodgedwongen weer onder het dak van haar moeder Leontine dit alles door een onverwachte wending in haar woonsituatie.

Jada die haar stadsleven in Amsterdam koesterde opent haar hart in een recent interview met weekblad Story over de redenen achter haar plotselinge verhuizing. “De eigenaar van het huis heeft besloten dat zijn zoon, die net achttien is geworden, in het appartement gaat wonen,” legt Jada uit. Deze onvoorziene ontwikkeling maakt een abrupt einde aan haar zelfstandige leven in de hoofdstad. “Het is natuurlijk helemaal logisch en dat begrijp ik als geen ander, al was ik er graag zelf blijven wonen.”

Terwijl Jada de bitterzoetheid van deze situatie proeft ziet haar moeder Leontine het als een zegen. In tijden van persoonlijke onrust, met aanhoudende beschuldigingen jegens haar ex-man Marco, biedt de terugkeer van Jada wellicht een zilveren randje. Jada onthult ook Leontine’s strijd met depressieve gedachten, iets wat ze recent publiekelijk heeft gedeeld. “Dat was voor mij niets nieuws, maar het is niet iets waar ik diep op in wil gaan,” zegt Jada voorzichtig.

Deze terugkeer naar huis is meer dan een praktische verandering; het is een testament van de onbreekbare band binnen het Borsato-gezin. “We hebben genoeg moeilijke momenten meegemaakt en zijn altijd achter elkaar blijven staan,” reflecteert Jada.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ach moeder zit alweer heerlijk te genieten van en vol in de zon in het buitenland zonder enige bescherming. Tot zover de zogenaamde huidkanker. 🥱