Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Het gaat slecht met Patty Brard: Verontrustende Video verschenen


patty brard

Het lijkt erop dat Patty Brard de onvermoeibare diva van de Nederlandse televisie, definitief afscheid heeft genomen van haar rol bij Shownieuws. De flamboyante presentatrice die de respectabele leeftijd van bijna 70 jaar nadert heeft besloten het wat rustiger aan te doen en de hectiek van de mediawereld achter zich te laten.

Na de verkoop van haar luxueuze woning in Amstelveen voor een indrukwekkend bedrag van enkele miljoenen heeft Patty gekozen voor een zonovergoten leven op Ibiza. Dit eiland is al lang een toevluchtsoord voor vele bekende Nederlanders die op zoek zijn naar rust en ontspanning en nu voegt Patty zich bij deze elite.

De precieze redenen voor Patty’s vertrek bij Shownieuws blijven enigszins in nevelen gehuld. Er circuleren geruchten dat Patty zelf besloten heeft haar contract bij Talpa niet te verlengen, terwijl andere bronnen suggereren dat Talpa de samenwerking niet wilde voortzetten. Dit is niet de eerste keer dat Patty en SBS wegen scheiden; ook in september 2017 werd ze door de zender ontslagen.

Ondanks haar stap terug uit de dagelijkse televisiewereld blijft Patty actief in de spotlight. Haar aanstaande project, ‘Patty’s Panter Party’, belooft een groots evenement te worden in de Ziggo Dome volgend jaar, ter ere van haar verjaardag. Fans kunnen een extravagante viering verwachten die haar flamboyante persoonlijkheid weerspiegelt.

Toch zijn er zorgen onder haar volgers. Een recente video gedeeld door Patty heeft sommige fans doen vrezen voor haar gezondheid, vooral omdat ze beweren dat het “erg slecht” gaat met de diva. Patty is momenteel in Nederland om haar grote feest te promoten, maar de beelden hebben geleid tot speculatie over haar welzijn.

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

vreselijk
blijkbaar gaat het nog niet slecht genoeg als je dit soort vreselijke content denkt te moeten delen voor de aandacht.
🤮