Matthijs van Nieuwkerk Keert toch Terug op TV – Niet op RTL 4, Maar Waar Dan Wel?

Matthijs-van-Nieuwkerk

De carriรจre van Matthijs van Nieuwkerk ooit de onbetwiste koning van de Nederlandse talkshows leek even op losse schroeven te staan na ernstige beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag tijdens zijn tijd bij ‘De Wereld Draait Door’. De affaire zorgde voor een abrupt vertrek bij de publieke omroep, waarna Matthijs zijn heil zocht bij RTL. Echter voordat hij goed en wel zijn debuut kon maken, besloot RTL-baas Peter van der Vorst hem tijdelijk aan de zijlijn te zetten.

“We dachten dat Matthijs dit voorjaar een nieuwe start kon maken. De timing hebben we verkeerd ingeschat. Dit is niet het moment voor Matthijs om terug te keren op tv,โ€ verklaarde Van der Vorst in februari, waardoor Matthijs televisieambities opnieuw in de ijskast werden gezet. Deze beslissing kwam als een schok, aangezien Matthijs na zijn vertrek bij BNNVARA juist bij RTL een frisse start hoopte te maken.

Maar het tij lijkt te keren. Volgens een insider die met weekblad Story sprak, staat Matthijs van Nieuwkerk op het punt zijn televisiecomeback te maken. “Matthijs gaat binnenkort weer bij RTL aan de slag, hij heeft de afgelopen weken zeer goede gesprekken gevoerd”, onthult de bron. Deze gesprekken lijken hun vruchten af te werpen, want “het zal niet lang meer duren voordat RTL zal aankondigen dat Matthijs een programma voor hen gaat maken.”

Interessant genoeg zouden de fans van Matthijs hem niet terugzien op het vertrouwde RTL 4, maar mogelijk op RTL 5. Dit zou een strategische zet kunnen zijn van de zender, mogelijk om Matthijs weer geleidelijk in te voeren bij het grote publiek na het schandaal.

UPDATE:

RTL heeft inmiddels bevestigd dat Matthijs van Nieuwkerk ontslagen is en zijn eigen weg gaat vervolgen. Opmerkelijk dat dit enkele uren na dit gerucht naar buiten komt. Waar Matthijs nu aan de slag gaat is niet bekend wellicht gaat John de Mol nog een poging wagen om hem binnen te halen bij SBS6.

Deel deze juice!

Geschreven door Benny Paparazzo

Benny is berucht in het roddelwereldje en staat bekend om zijn scherpe blik en nog scherpere pen. Deze meester van het roddelambacht diept de sappigste verhalen op met een vasthoudendheid die menig beroemdheid doet sidderen. Benny's artikelen zijn doorspekt met bijtende humor, en zijn pen lijkt soms gedoopt in azijn.

Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

RTL gaat de kijkcijfers op tweederangs zender testen.
In iedere geval zit ik niet op zijn terugkeer te wachten. ๐Ÿ˜‰