Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Zusje van Jan Smit heeft ruzie met haar buren en voelt zich geïntimideerd


Monique-Jan-Smit

In het normaal zo vreedzame leven van zangeres Monique Smit is een kleine storm opgestoken en deze keer komt het van verrassend dichtbij huis: haar eigen buren. De vlag die Monique uitbundig had opgehangen om het EK voetbal te vieren, is onverwacht het middelpunt geworden van een burenconflict dat doordrenkt is met bijgeloof.

Volgens een recente post van Monique op Instagram, hangt de Nederlandse driekleur nu halfstok aan haar gevel niet door eigen keuze, maar door de grillen van de wind en het bijgeloof van haar buren. “Help. Onze buren hebben bijgeloof. Gisteren hing de vlag er halfstok bij door de wind… En nu moet ‘ie zo blijven hangen”, deelt een ogenschijnlijk gefrustreerde Monique mee. Het lijkt erop dat Monique zich niet gemakkelijk voelt om tegen de wil van haar buren in te gaan en dus blijft de vlag, symbolisch gezien in een staat van rouw hangen.

De situatie roept vragen op over de dynamiek in de buurt en of Monique zich mogelijk geïntimideerd voelt door haar buren. Haar aarzeling om de vlag weer in haar oorspronkelijke, trotse positie te hijsen, spreekt boekdelen over de ongeschreven regels die blijkbaar gelden in haar buurtgemeenschap.

Om de situatie nog gecompliceerder te maken deelde Monique recentelijk beelden van een inbreker die een bekende van haar had lastiggevallen. Dit incident heeft de gemeenschap op scherp gezet. Monique’s actie om de beelden te delen en hulp te vragen aan haar volgers, laat zien dat ze actief betrokken is bij de veiligheid in haar omgeving. “Wie herkent deze man?”, vroeg ze, hopend dat de gemeenschap zou helpen bij het vangen van de inbreker.

Het slachtoffer van de inbraak, hoewel niet fysiek gewond is volgens Monique “helemaal van de kaart”.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties