Toestand Mark Gillis nog steeds kritiek, vecht voor zijn leven op de intensive care

gillis

In een onverwachte en angstaanjagende ontwikkeling is Mark Gillis de 28-jarige zoon van de bekende ondernemer Peter Gillis plotseling van een vermeende zware griep naar een levensbedreigende situatie gegaan. Afgelopen weekend is Mark met spoed naar de spoedeisende hulp gebracht waar uiteindelijk een ernstige longontsteking werd vastgesteld.

Wat begon als een routinecontrole voor wat leek op een heftige griep, ontaardde snel in een nachtmerrie voor de familie Gillis. Peter Gillis, altijd openhartig in de media, deelde de schokkende details: “Al snel bleek dat zijn toestand zo ernstig was dat hij moest worden overgebracht naar de intensive care.” De situatie escaleerde verder toen Mark in een kunstmatige coma werd geplaatst, een maatregel die artsen nemen om zijn lichaam te helpen vechten tegen de infectie.

Deze dramatische stap is bedoeld om Mark’s lichaam rust te geven en effectiever te reageren op de antibiotica. Echter deze situatie is zeer zorgwekkend en de doktoren zijn nog altijd op zoek naar de exacte oorzaak van de plotselinge longontsteking, die veroorzaakt zou kunnen zijn door bacteriën, virussen of zelfs schimmels.

Voor Peter en zijn familie zijn het extreem zware en emotionele dagen. De realiteit van een familielid in een kunstmatige coma is een gruwelijke beproeving, zeker wanneer de uitkomst nog zo onzeker is. “We hopen op een spoedig herstel, maar op dit moment is de situatie nog steeds kritiek,” meldt Peter aan RTL Boulevard.

Deel deze juice!

Geschreven door Loes Smoezenpoes

Onze roddeldiva met een naam die net zo mysterieus klinkt als de verhalen die ze opduikelt. Met een talent om schandalen op te snuiven, heeft Loes het roddelcircuit meer kleur gegeven dan een lama op een rode loper. Als ze niet bezig is met het schrijven over de vermeende affaires van bn'ers, verzamelt Loes cactussen en kun je haar vinden in het park waar ze eenden voert met glutenvrije broodkruimels.

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties