Het laatste showbizz nieuws

Weersvoorspelling

Code Geel: Heftige Storm en buien teisteren Nederland dit Weekend


storm-weer

De rustige start van de vrijdagochtend zal snel plaatsmaken voor een escalerende weersituatie, volgens de laatste updates. Terwijl Nederlanders hun paraplu’s nog even opbergen, drijven er donkere wolken over het land die een voorbode zijn van een dynamisch en onvoorspelbaar weekend.

De ochtendzon zal in sommige delen van het land nog schuchter schijnen, maar al snel wordt het overal grauw. Al gauw neemt de bewolking toe en stijgt de kans op regen door heel het land. Met temperaturen die schommelen tussen de 17 en 20 graden, blijft het kwik steken onder de normale waarden voor deze tijd van het jaar terwijl een stevige wind opsteekt.

Het weekend belooft weinig soelaas te bieden. Zaterdagochtend begint grijs met regelmatige buien hoewel het in de middag tijdelijk opklaart. Er wordt een vrij stevige wind verwacht, met temperaturen die uiteenlopen van 18 tot 22 graden.

Vooral zaterdag wordt spannend. Het KNMI heeft code geel afgegeven voor zware windstoten in het noordwesten, met uitschieters tot 90 kilometer per uur. Deze waarschuwing geldt vooral voor de kustgebieden en kan lokale activiteiten flink verstoren. De waarschuwing loopt van ’s middags 12.00 tot ’s avonds 19.00 uur, wat zeker een impact zal hebben op weekendplannen.

Zondag brengt een kleine verademing, met droge start maar snel gevolgd door meer buien. In het zuidoosten breekt mogelijk nog de zon door, waar het kwik kan oplopen tot 21 graden. Elders in het land blijft het echter frisser met 19 graden.

Na een turbulent weekend lijkt maandag eindelijk wat stabilisatie te brengen, met temperaturen die oplopen tot 22 graden. Dinsdag belooft zelfs nog warmer te worden.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties