Heeft Leontine Borsato weer een nieuwe man aan de haak geslagen?

Leontine-Borsato

In een reeks opzienbarende onthullingen heeft Leontine Ruiters, bekend van haar huwelijk en tumultueuze scheiding met zanger Marco Borsato, in haar nieuwste podcast ‘Lon & Leo’ openhartig gesproken over zowel haar liefdesleven als haar recente gezondheidsproblemen. Deze intieme bekentenissen hebben zowel fans als volgers op het puntje van hun stoel gehouden.

Na haar breuk met Borsato vond Leontine kortstondig geluk in de armen van multimiljonair John Huiberts. Deze relatie die veelbelovend leek eindigde echter abrupt rond Valentijnsdag wat voor veel speculaties zorgde. Nu enige tijd later, hint Leontine in haar podcast op de mogelijkheid van een nieuwe liefde in haar leven. Ze spreekt over een mysterieuze man, die nog zijn eigen leven en huis heeft. “Wie weet is er een leuke man in mijn leven,” teasede ze, “en wie weet ben ik straks met iemand waar ik stapelgek op ben en wil ik daar gewoon wel mee samenwonen.”

Naast haar romantische onthullingen, deelde Leontine ook dat zij onlangs gediagnosticeerd is met basaalcelcarcinoom, een vorm van huidkanker. Ondanks de schrik die zo’n diagnose met zich mee kan brengen, verzekerde Leontine haar luisteraars dat de aandoening goed te behandelen is. “Het is de meest voorkomende vorm van huidkanker, maar het is goed te behandelen,” legde ze uit, verwijzend naar de chemocrème die ze moet gebruiken om de groei van de kanker te stoppen.

Deel deze juice!

Geschreven door Loes Smoezenpoes

Onze roddeldiva met een naam die net zo mysterieus klinkt als de verhalen die ze opduikelt. Met een talent om schandalen op te snuiven, heeft Loes het roddelcircuit meer kleur gegeven dan een lama op een rode loper. Als ze niet bezig is met het schrijven over de vermeende affaires van bn'ers, verzamelt Loes cactussen en kun je haar vinden in het park waar ze eenden voert met glutenvrije broodkruimels.

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties