Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

RTL4 Plant bizarre Thema-Avond rond Ali B’s Rechtszaak


ali-b

De rechtszaak tegen Ali B is uitgegroeid tot een ware kijkcijferkanon. Zijn toestemming om het proces te filmen heeft de deuren geopend voor een ongekende mediahype, compleet met een thema-avond op RTL 4.

Vanaf het moment dat Aran Bade van RTL Boulevard Ali B confronteerde met de vraag of hij zichzelf een seksueel roofdier vindt, was duidelijk dat deze rechtszaak sensationeel zou worden. De spanning was direct voelbaar en zette de toon voor de rest van het proces.

Met de uitspraak van de rechter in zicht plant RTL 4 een grootschalige thema-avond. Naast een reguliere aflevering van RTL Boulevard is er een speciale uitzending gepland die dieper ingaat op de veelbesproken zaak. “In RTL Boulevard: De zaak Ali B. krijgt het publiek een exclusieve kijk achter de schermen van het beladen proces,” belooft de zender. Deze avond zal ongetwijfeld vol zitten met nooit eerder vertoonde beelden uit de rechtszaal en opvallende interacties.

Ali’s bereidheid om gefilmd te worden tijdens het proces heeft het mogelijk gemaakt elk detail van de zaak vast te leggen. “Ali zat zowel binnen als buiten de zittingszaal vaak op zijn praatstoel, klaarblijkelijk vastbesloten zijn kant van het verhaal te vertellen,” aldus RTL Boulevard. Dit heeft geleid tot een schat aan beeldmateriaal waarin zowel verdediging als beschuldiging hun zegje doen. Achteraf zal Ali B daar wel spijt van hebben, want hij dacht dat dit hem goed zou doen maar het liet alleen maar zien wat voor persoon hij daadwerkelijk is.

Het meest opvallende is misschien wel het feit dat RTL beweert exclusieve backstagebeelden te hebben. “De camera’s waren zelfs tijdens de pauzes actief, waardoor uniek materiaal beschikbaar is gekomen dat de hele rechtszaak uur na uur in kaart brengt,” onthult een productiemedewerker.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Die sporen bij RTL4 net zo min als bij SBS6, geef die gek nog meer aandacht.

Als er maar ergens geld mee te verdienen is.
Walgelijk voor de vermeende slachtoffers die hiermee geconfronteerd worden.

Ongelooflijk dat dit kan en mag🤬Ze zijn helemaal van de pot gerukt bij RTL 4.

Ali B vrijdag niet aanwezig bij uitspraak in zedenzaak.

Hij wilt het niet horen van De Rechterlijke macht.
Hij gaat er al vanuit dat die alles mag als Murk zijnde.

Laatst bewerkt op 2 maanden geleden door Eppo