Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Drama in Dubai: Gordon’s Paspoort afgepakt na aangifte


gordon

Het avontuur van Gordon in Dubai blijft de gemoederen bezighouden. Na zijn verhuizing vanuit het Gooi naar het sprankelende Dubai, deelde Gordon zijn ervaringen en uitdagingen tijdens een openhartige sessie in de podcast ‘Borrelpraat’ met Thijs Boermans en Niels Oosthoek.

Gordon die de Nederlandse polder verruilde voor de luxe van Dubai, zocht en vond aanvankelijk de rust die hij zo nodig had. “In het begin dacht ik: dit is het paradijs. Ik werd nergens herkend. De anonimiteit was heerlijk,” vertelt hij.

Echter, deze nieuwe vrijheid kwam met een prijs, zoals Gordon al snel ontdekte: “Een middelvinger opsteken in public? Dan ga je de gevangenis in,” deelt hij de strenge realiteit van het leven in Dubai.

Zijn casual taalgebruik leidde tot een ernstige consequentie. “Ik heb wel een keer f*ck you gezegd tegen een vrouw die is naar de politie gegaan en heeft aangifte gedaan, waardoor ik een travel ban heb gekregen van vijf maanden. Oftewel: mijn paspoort werd ingenomen. Ik heb 150.000 dirham schadevergoeding moeten betalen. Dat is 50.000 euro. En dat heeft er wel ingehakt voor mij,” onthult Gordon over zijn harde leerschool in Dubai.

Ondanks de uitdagingen heeft Dubai ook zijn charmes die Gordon nog steeds waardeert. “Ik ga niet weg, hè, uit Dubai, want het heeft ook voordelen, alleen ik ga niet meer permanent daar wonen,” legt hij uit. Hij deelt ook een blik op de verborgen cultuur binnen Dubai: “We wonen daar met 4 miljoen expats. Van hen zijn er zeker 1 miljoen homoseksueel, maar dat zegt niet iedereen en dat lees je ook nergens.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

“In het begin dacht ik: dit is het paradijs. Ik werd nergens herkend. De anonimiteit was heerlijk,” vertelt hij.

Vandaar dat ie elke scheet op social media pl***eurt !!
Kan iemand die narcist even uitleggen wat anonimiteit betekend ?
Wat een sukkel blijft het toch.

Heel jammer dat ze het niet hebben gehouden, waren we mooi van hem af geweest.