Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Olcay Gulsen zegt onverwacht Vandaag Inside af en is kapot van verdriet


olcay

Drama rondom Olcay Gulsen nu ze zich plotseling op het laatste moment terugtrekt als tafeldame van “Vandaag Inside”. Ondanks haar vaak kritische houding tegenover het rechtse kabinet en haar normaal stevige aanwezigheid aan de talkshowtafel, heeft een persoonlijke tragedie haar doen besluiten om even afstand te nemen.

Op het laatste moment heeft Olcay haar stoel leeg moeten laten tot teleurstelling van gastheer Wilfred Genee die onthulde dat zij te maken heeft met “heel trieste familieomstandigheden betreffende haar vader.” Deze plotselinge verandering zorgt voor speculatie en medeleven onder haar volgers en de kijkers van het programma.

Olcay die nooit terugschrok voor het delen van haar tumultueuze familiegeschiedenis heeft zich eerder uitgesproken over het geweld dat haar moeder moest doorstaan door haar vader. Zij vertelde hoe haar moeder “het grootste deel van haar leven opofferde” aan een man die haar mishandelde, een verhaal dat ze deelde om anderen te ondersteunen die een soortgelijk pad bewandelen.

Ondanks de donkere schaduwen van haar jeugd heeft Olcay haar vader vergeven, hoewel ze toegeeft dat hun relatie ‘vertroebeld’ blijft. Ze beschrijft haar vader als een ‘bijzondere man’ die ondanks alles, momenten heeft die haar diep raken.

De vader van Olcay, die lange tijd worstelde met een ernstige vorm van schizofrenie en opgenomen was in een inrichting is een bron van zorg en verdriet voor haar geweest. Twee jaar geleden uitte ze nog de hoop dat zijn lijden spoedig zou eindigen een hartverscheurende wens voor een dochter om te dragen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Als haar vader daadwerkelijk zo’n gewelddadig figuur is geweest richting haar moeder en daarmee voor een vreselijk jeugd heeft gezorgd, zou ik het wel erg vinden als hem iets overkwam.
Maar ik zou absoluut niet kapot zijn van verdriet.
Ruzie maken komt overal voor, maar je houdt je klauwen thuis.
Slaan is een teken van onmacht en het gebrek aan respect.
Ik zal ongetwijfeld vele duimpjes omlaag krijgen, maar wanneer we geweld uit kunnen bannen wordt het voor een ieder veel aangenamer.
Niet alleen hier, maar wereldwijd.
Jammer alleen dat deze generatie(s) dit niet meer mee gaan maken.

Laatst bewerkt op 2 maanden geleden door Kees Muizehuig

Je hebt erg genoeg gelijk Kees, aan al het geweld zowel binnenshuis als in de wereld komt geen einde . Van mij krijg je een 👍
Veel verdriet om zo iemand? Nee dat kan er bij mij niet in .

Laatst bewerkt op 2 maanden geleden door Nellie

Hij schijnt inmiddels te zijn overleden.