Drama: Koorts van Mark Gillis Schiet Omhoog, Familie Vreest het Ergste

markgillis

In een hartverscheurende wending van gebeurtenissen blijft de gezondheid van Mark Gillis, zoon van de bekende vakantieparkmagnaat Peter Gillis, ernstige zorgen baren. Twee weken na zijn ziekenhuisopname met een kritieke longontsteking, blijft de situatie penibel en vol onzekerheden.

Volgens de laatste update van Peter Gillis lijkt het herstel van Mark op een zorgwekkende pauze te staan. “Zijn koorts is weer opgelaaid, en de beademingsmachine moet hem intensiever ondersteunen,” deelde een duidelijk aangeslagen Peter Gillis mee. De familie en het medisch team staan continu voor raadsels en uitdagingen bij het stabiliseren van zijn conditie.

“De artsen proberen krampachtig de juiste balans te vinden in zijn behandeling, met de hoop hem spoedig uit zijn kunstmatige coma te kunnen halen,” legt Peter uit. Ondanks een kleine opleving, waarbij Mark zijn ogen even opende, blijft zijn toekomst ongewis en zijn de medische vooruitzichten allesbehalve helder.

De familie Gillis, die dag en nacht doorbrengt aan Marks ziekenhuisbed, spreekt hun diepe waardering uit voor het zorgteam. “We zijn de intensive care-medewerkers enorm dankbaar. We vertrouwen volledig op hun expertise en blijven hopen op verbetering voor onze Mark,” zegt Peter met emotie in zijn stem.

Peter deelt verder: “Op de IC weten ze niets zeker en het leven geeft geen garanties. We zijn dankbaar voor elke kleine verbetering, maar de weg naar herstel is nog lang en vol hobbels.”

Deel deze juice!

Geschreven door Loes Smoezenpoes

Onze roddeldiva met een naam die net zo mysterieus klinkt als de verhalen die ze opduikelt. Met een talent om schandalen op te snuiven, heeft Loes het roddelcircuit meer kleur gegeven dan een lama op een rode loper. Als ze niet bezig is met het schrijven over de vermeende affaires van bn'ers, verzamelt Loes cactussen en kun je haar vinden in het park waar ze eenden voert met glutenvrije broodkruimels.

Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Het duurt echt lang. Maar hopen dat het allemaal goed komt 🍀

Pa deed altijd zo koel, neerbuigend, afstandelijk, liefdeloos en bot tegen zijn zoon. Benieuwd of ie zijn leven betert als zoon er goed vanaf komt.

Zoonlief is tegen andere mensen geen haar beter dan zijn vader.

Waar slaat dit nu weer op. Hij ligt in coma !!!!