Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Paul de Leeuw en BN’ers Keren Terug voor Explosief Nieuw Seizoen van ‘Ranking the Stars’


Paul-de-Leeuw

De wind van verandering waait door televisieland en geen vlaag is zo heftig als de storm die momenteel rond Paul de Leeuw raast. Nadat hij BNNVARA verliet onder een wolk van controverse rondom zijn show “Niet Klein Te Krijgen”, heeft hij zijn televisiecarrière een nieuwe wending gegeven. Paul maakt een comeback bij RTL 4 met een nieuw seizoen van “Ranking the Stars”, een programma dat onder Eddy Zoëy niet bepaald schitterde. “Bloedsaai,” was het harde oordeel.

De terugkeer van de show met Paul de Leeuw aan het roer is als een blikseminslag in het rustige televisielandschap. De realitybabbelaar van RTL Boulevard, Farja Farvardin, kon zijn geluk niet op en verkondigde opgewonden: “Mijn gebeden zijn gehoord! Laten we weer aub met echte BN’ers werken en geen influencers!!!” Hij smacht naar de terugkeer van veteranen zoals Patty Brard en Richard Groenendijk, waarmee de show hoogtijdagen vierde. “Ik wil weer Patty Brard, Richard Groenendijk en Annie Schilder. Dat was fantastische televisie!”

Patty Brard zelf heeft de oproep van Farja op haar Instagram gedeeld wat wijst op haar bereidheid om weer aan te sluiten bij dit beruchte sterrenpanel. Maar niet iedereen is even enthousiast. Tina Nijkamp, TV-autoriteit en goede vriendin van Patty, noemt de terugkeer van “Ranking the Stars” absurd. “Is dit format niet al ver over de houdbaarheidsdatum?” vraagt zij zich af.

Ondertussen herinneren Patty en Richard die het programma vijf jaar geleden verlieten, ons aan hun redenen om te stoppen. Ze waren klaar met het voortdurende afkatten van collega’s, een element dat destijds als smaakmaker diende voor de show. “Ik heb er elke aflevering in gezeten en alle hoeken van het programma gezien,” deelde Richard destijds mede. Patty bevestigde: “We zijn uitbeledigd en samen gestopt. Ik denk dat we dat ook zo houden.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Als je tegen een leuke vrouw zegt dat ze een leuk koppie heeft of mooie benen, ligt er de volgende dag een brief van het OM in je bus.
Op TV gaan ze elkaar weer lekker “professioneel” afzeiken.
Tjonge jonge en een lol hebben we dan weer.
🤮

Weten ze nu echt niets anders te bedenken daar ?
Jezusmina, sorry hoor voor m’n taalgebruik.

Niks mis met je taalgebruik en zoals wel vaker het geval is sla je nu ook weer de spijker op z’n kop !!!