Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Anouk haalt snoeihard uit naar veroordeelde Ali B tijdens optreden


anouk

Anouk zorgde tijdens haar optreden op het North Sea Jazz Festival voor flink wat opschudding door openlijk te spreken over recente gebeurtenissen rondom Ali B en haar eigen controverses. De zangeres, die geen blad voor de mond neemt, verwees naar de recente veroordeling van rapper Ali B tot twee jaar gevangenisstraf voor verkrachting en poging tot verkrachting tijdens haar optreden.

“Fijn idee, toch? Dat alles wordt vergeten als je dood bent. Behalve als je wordt veroordeeld voor verkrachting? Oh, was dat te vroeg?” grapte Anouk na haar nummer “Everything you are will be lost”, aldus berichtgeving van het AD. Deze gewaagde humor was kenmerkend voor haar avond vol gedurfde uitspraken.

Ook reflecteerde Anouk op haar eigen roerige maanden, waarin ze fel bekritiseerd werd na het gebruik van het n-woord op sociale media, een incident dat leidde tot het terugtrekken van artiest Rosario Mussendijk uit haar voorprogramma. “Dat is toch ook bijzonder: ik heb een record gebroken om als eerste persoon die ze uitmaken voor racist op het North Sea Jazz Festival te staan,” merkte ze op het podium op. Ze sloot af met: “Het is allemaal een grapje, jongens. Ik hou van iedereen, serieus, ik hou echt van mensen. Er zit echt geen kwaad in.”

De uitgesproken zangeres raakte bovendien eerder dit jaar in opspraak door een bericht op Threads te delen dat als transfoob werd bestempeld. “Je pipi eraf hakken, maakt je geen vrouw. Maar dit wel. Word ik nu gecanceld?” deelde ze, wat wederom voor beroering zorgde.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Treed ze op als cabaretje of zangeres? 😏