Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Dave Roelvink’s Schokkende Bekentenis: Bijna Dood na Verslavingshel


dave

In een recente onthulling deelde Dave Roelvink aangrijpende details over zijn tweede keer in een afkickkliniek, gemotiveerd door een pijnlijk audioboodschap van zijn eigen moeder.

Tijdens een openhartig interview met het tijdschrift &C onthulde Dave Roelvink dat een specifiek audiobericht, gestuurd door zijn broer Donny, de katalysator was voor zijn recente gang naar rehab. “Donny liet me een opname horen waarop mam zich echt liet gaan over wat mijn verslaving met haar deed—iets wat ze mij nooit direct vertelde om me te sparen,” vertelt Dave. “Het was een harde confrontatie met de realiteit van mijn gedrag.”

Donny legde uit waarom hij tot deze drastische stap overging: “Ik zat er helemaal doorheen na weer een gesprek met een huilende moeder aan de telefoon. Ik moest iets doen dat hem zou raken, laten zien wat hij aanrichtte.”

De invloed van het bericht op Dave was enorm. “Dat bericht brak me echt. Het verdriet was overweldigend. Maar zelfs na die emotionele storm, zat ik een week later alweer diep in mijn verslaving,” gaf hij toe. Deze cyclus van verdriet en herhaald gebruik maakte hem duidelijk dat hij het probleem niet alleen kon oplossen. “Zo ziet de ziekte die verslaving heet eruit.”

Dave sprak ook over de psychologische effecten van zijn verslaving, waaronder ernstige achtervolgingswaanzin die hem op gevaarlijke momenten bracht. “Op een keer stond ik op het randje van mijn balkon op tweehoog, overtuigd dat er mensen in mijn appartement waren terwijl ik alleen thuis was. Het had heel anders af kunnen lopen.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

En nu? Afgekickt of toch nog steeds gebruiker 🤔

is deze oude koe nog niet uitgemolken?

Dat heb je toch zflf gedaan loser! Niemand heeft je gedwongen.
Relatie op de klippen door terugval in drug & vreemdgaan.
Ruggengraat-loze kwal!