Drama: Martien Meiland bedrogen door minnaar en zijn geld kwijt

Martien Meiland

De altijd bruisende Martien Meiland, bekend van zijn extravagante verschijningen en flamboyante persoonlijkheid is wederom het slachtoffer geworden van een hartbrekend bedrog. De nieuwste onthulling uit het explosieve boek over de Meilandjes, geschreven door de regisseur Timon Moll en de doorgewinterde Jan Dijkgraaf, toont een kwetsbare kant van de realityster die het land niet vaak ziet.

In een onverwacht dramatisch moment vastgelegd door de scherpe lens van Timon tijdens een vermeend vrolijke shoppingtrip voor Maxime’s huwelijk, kwam Martien plotseling naar buiten gestormd, tranen in zijn ogen, met de schokkende bekentenis dat hij door een online minnaar was misleid. “Tiem, Tiem, ik heb een probleem!” riep hij uit volledig van slag door de ontmaskering van een man die hem online had benaderd en om geld had gesmeekt.

Deze bedrieger had Martien’s goedgelovigheid misbruikt en hem langzaam maar zeker in een web van leugens getrokken. Martien, die altijd het beste in mensen wil zien, was een gemakkelijke prooi. “Hij had niet door dat hij ergens in werd gezogen…”, onthult Timon in het boek. De situatie escaleerde toen de onbekende man onvermoeibaar om meer financiële steun bleef vragen, waardoor Martien volledig overstuur raakte. Het verdriet van de normaliter zo sterke en vrolijke tv-persoonlijkheid was intens: “Hélemaal van streek was ie. Huilen, huilen, huilen.”

Deel deze juice!

Geschreven door Loes Smoezenpoes

Onze roddeldiva met een naam die net zo mysterieus klinkt als de verhalen die ze opduikelt. Met een talent om schandalen op te snuiven, heeft Loes het roddelcircuit meer kleur gegeven dan een lama op een rode loper. Als ze niet bezig is met het schrijven over de vermeende affaires van bn'ers, verzamelt Loes cactussen en kun je haar vinden in het park waar ze eenden voert met glutenvrije broodkruimels.

Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Naieve sukkel!
Met IQ van een garnaal. 🥴🙄😬 Dombo!🤮😂

IQ van een garnaal is volgens mij nog hoger dan van die krijsende hufter, Sita.
Alles voor de aandacht.
God zegene de dag dat die zooi van de buis en uit de media verdwijnt.
Denk dat Nederland nu zo langzamerhand wel klaar is met die wanproducten.

Laatst bewerkt op 3 maanden geleden door Kees Muizehuig

Haha ja precies! 😂🤭🤪🥴stelletje kwalletjes🤢🙄😂

Sluikreclame voor de boekverkoop?

De mensen moeten nieuwsgierig worden en gaan kopen🤔