Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Samantha Steenwijk spreekt zich huilend uit over huwelijkscrisis


Samantha-Steenwijk

In de schaduw van haar succes worstelt Samantha Steenwijk nog steeds met de nasleep van een huwelijkscrisis onthuld door Yvonne Coldeweijer twee jaar geleden. Toen kwam aan het licht dat haar vrouw Daisy ontrouw was geweest. “Dat er mensen zijn die genieten van andermans leed, vinden we nog het meest pijnlijk,” deelde Samantha destijds mee, een uitspraak die haar diepe frustratie over de publieke inmenging weergeeft.

Het verleden laat Samantha niet los, zoals blijkt uit een recent interview met Privé. De opening van het gesprek was confronterend: “In september 2022 kwam naar buiten dat Daisy is vreemdgegaan. Dat zal een klap zijn geweest.” Samantha beaamde dit zwaarmoedig: “Ja, absoluut, dat was niet makkelijk. Maar ja, hoeveel mensen maken dit niet mee? Alleen in mijn geval kwam dit groot in het nieuws. Het liefst wil je dit voor jezelf houden; we hadden het al zwaar genoeg.”

Gevraagd of dit simpelweg de prijs is van haar bekendheid, antwoordde Samantha: “Mensen zeggen vanwege je succes: ‘Dat is de keerzijde van de medaille.’ Dat is ook wel zo, maar het kost mij wel moeite om het te accepteren. Als je kleine nichtjes naar je toe komen en vragen of je gaat scheiden, dan is dat niet leuk. Dan breek je volkomen.”

Het gesprek werd nog emotioneler toen de interviewer opmerkte: “Het raakt je, je schiet weer vol.” Waarop Samantha met ontroering reageerde: “Natuurlijk raakt het mij nog steeds.”

Waarom deze tranen, zo persoonlijk? “Omdat het over kinderen gaat die zich nog helemaal niet druk horen te maken over dit soort problemen. Een kinderwereld moet probleemloos zijn en dat hadden ze op dat moment niet. Dat was wel mogelijk geweest als de mensen om ons heen niet waren gaan praten,” legde Samantha uit.

Op de vraag hoe zij en Daisy uiteindelijk hun relatie hebben hersteld, deelde ze: “Zoals iedereen die dit meemaakt in het leven: met veel praten, wat niet altijd makkelijk is. Het klinkt allemaal een beetje cliché, maar zo is het wel. Soms is het ook goed om niets te zeggen en op de bank tegen elkaar aan te liggen.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hey Loes, Wat bedoel je met “in de schaduw van haar succes” ?
Waar heeft ze succes mee dan ?
Ze zingt covers op een muziekplein net als vele anderen.
Want noem eens één hit van haar ………
Ze ziet er, ondanks haar lange tenen, wel altijd charmant uit, dat is wel waar vind ik.
Nu maar even wachten op de brief van het OM na deze bewering.
🤔

Nee joh die brieft komt niet, die komt alleen als je iets zegt over Ozempic, paardrijden en gewichtsverlies.

Gelukkig maar 👍