Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Ron Brandsteder dronken op terras gespot en rijd gewoon zelf naar huis


ron

Het roerige leven van Ron Brandsteder blijft de gemoederen bezighouden. Drie jaar geleden werd hij plotseling zichtbaar magerder wat onmiddellijk aanleiding gaf tot speculaties over zijn gezondheid. Geruchten over een ernstige ziekte circuleerden, en volgens Patty Brard kon een alcoholprobleem wel eens de boosdoener zijn, terwijl medium Liesbeth van Dijk suggereerde dat het misschien een depressie betrof. Journalist Rob Goossens sprak zelfs de vrees uit voor een ziekte. De situatie escaleerde toen Ron opeens niet opdook bij zijn radioshow voor Omroep MAX wat volgens insiders zou komen door allerlei persoonlijke problemen.

Na een halfjaar verdween Ron uit de radioshow een beslissing die door zijn collega’s werd omgeven met ontkenningen van elk vreemd gedrag of achtergrondproblemen. Echter bleef Ron zwijgen en verdween hij uit de openbaarheid.

Recentelijk werd Ron gespot op een terrasje in Loenen aan de Vecht, zoals vastgelegd door de paparazzi van weekblad Privé. Onder de kop ‘Vermagerd en getekend: Brandsteder-mysterie houdt aan’ was te lezen hoe hij bestelde: een jenever met een glas bier ernaast, een combinatie beter bekend als ‘kopstoot’. Ondanks zijn fragiele uiterlijk bleef zijn vrolijkheid onaangetast waarbij hij interactie had met andere gasten.

Het verontrustende aan deze situatie is de manier waarop Ron zich in het openbaar vertoont en hoe hij ondanks alles probeert een normaal leven te leiden. Na zijn bezoek aan het terras deed hij boodschappen en reed hij naar huis een handeling die volgens weekblad Privé vraagtekens oproept over zijn vermogen om veilig te rijden na het nuttigen van alcohol.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Zo dronken zal hij niet zijn geweest als hij voor het naar huis rijden nog boodschappen heeft gedaan maar dat hij drinkt en dan achter het stuur gaat zitten is hartstikke fout 🤬

Die zuiplap is al vaker dronken in de auto gestapt & in een sloot beland. Net als zijn zoons.
Asociaal tuig is het & voelen zich als BN-er verheven boven de gewone mens.