Het laatste showbizz nieuws

Maxima, Shownieuws

HEFTIG: Spaanse krant noemt koningin Máxima een ‘golddigger’


maxima

De liefdesgeschiedenis van koningin Máxima voor haar huwelijk met Willem-Alexander heeft altijd stof tot speculatie gegeven. Volgens berichten uit Spaanse media werd Máxima gezien als een vrouw die haar pijlen richtte op welgestelde mannen. Het blad Caras noemde haar zelfs een ‘golddigger’. “Máxima zou gedatet hebben met een lid van de koninklijke familie van Liechtenstein en een korte affaire hebben gehad met de miljonair Orlando Muyshondt,” beweert het Spaanse tijdschrift Caras.

Haar eerste serieuze relatie was met de Argentijnse architect Pablo Jendretzki, die ze in 1995 in New York ontmoette. “Samen met hem ging ze naar allerlei belangrijke sociale evenementen,” herinnert een bron zich. Na Pablo was er Dieter Zimmerman, wiens relatie met Máxima werd omschreven als ‘heftig’, vanwege frequente ruzies.

Ook Willem-Alexander had een verleden voordat hij Máxima ontmoette. Hij was lang samen met Emily Bremers. Hun relatie kwam weer even in de schijnwerpers toen Willem-Alexander tijdens Máxima’s afwezigheid in België met Emily werd gezien, wat breed werd uitgemeten in de media. “Toen Máxima nog geen vloeiend Nederlands sprak, maar dat was ook niet nodig om te weten wat de foto’s betekenden,” onthulde een insider.

De situatie escaleerde toen Willem-Alexander tijdens de kerstdagen zijn ex weer opzocht. Máxima reageerde hierop door naar Argentinië te vliegen. Willem-Alexander volgde haar echter met een verontschuldiging. “Drie weken later vroeg hij Máxima ten huwelijk bij de vijver van paleis Huis ten Bosch,” concludeert de bron, waarmee hun turbulente begin een koninklijk einde vond.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik haal Silvie Zorreguieta en Maxima Meis, altijd door elkaar.
Moet ik toch eens wat aan doen. 🤑