Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

HEFTIG: Montana Meiland voor haar winkel uitgescholden en belaagd


montana

Montana Meiland een minder zichtbaar lid van de beroemde familie Meiland, heeft onlangs in weekblad Party gedeeld hoe ze soms worstelt met de nadelen van haar bekendheid. Hoewel ze vaak op de achtergrond blijft in vergelijking met de andere Meilandjes, ervaart ze nog steeds de impact van publieke aandacht.

Montana beheert haar eigen woonwinkel en wordt daar geregeld herkend. Over haar ervaringen zegt ze: ,,Door de bekendheid hoor ik als ik naar de stad ga allemaal gefluister, maar mensen laten mij gelukkig wel lopen”, maar ze voegt eraan toe dat het ook een keerzijde heeft: ,,Ik heb geen flauw idee wat het raarste is wat ik ooit over mezelf heb gelezen, maar ik heb weleens gehad dat mensen buiten de winkel staan en dan hoor ik een man schelden: ‘Oh, wat is ze lelijk, net zoals op tv’.” Deze directe kritiek is duidelijk pijnlijk voor haar.

Bovendien heeft Montana regels ingesteld om haar privacy tijdens het werk te beschermen. Ze legt uit waarom ze niet op de foto gaat met klanten: ,,Het op de foto gaan werd me te veel”, en vertelt verder over haar interactie met fans: ,,Ik wil gewoon graag mijn werk doen en mensen zijn gelukkig heel begripvol. Als er mensen zijn die wel een foto willen maken, leg ik uit dat ik tijdens mijn werk niet op de foto ga. ‘Oh ja, ik begrijp het wel’, zeggen ze dan. Als mensen stiekem een foto maken, maak ik ook een foto van hen, haha.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Belaagd??? Nee hoor, alleen wat gezegd over haar uiterlijk.

Dat je daar nog de moeite voor hebt genomen. Zonde van je zuurstof.
🙈

Ik zat buiten onder de bomen Kees dus zuurstof genoeg😉