Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Merel Ek onherkenbaar: ‘Ben zo Lelijk Dat Niemand Me Herkent Zonder Make-up’


Helene-Merel

Merel Ek die regelmatig te zien als politiek verslaggever bij Vandaag Inside en bij Hélène Hendriks is een bekend gezicht op SBS 6. Maar hoe is het om in de schijnwerpers te staan en toch het gewone leven te leiden? In het weekblad Party geeft ze een verrassend kijkje in haar leven, zowel voor als achter de camera.

Tijdens het winkelen bij Vomar of Jumbo wordt Merel Ek niet constant herkend, een feit dat haar dagelijkse leven net iets eenvoudiger maakt. “Het valt wel mee, hoor. Zo bekend ben ik helemaal niet. Soms herkennen mensen me, maar dat is altijd leuk en altijd lief,” zegt Merel, waarmee ze het beeld van een onbereikbare ster wegneemt.

Maar waarom herkennen mensen haar niet altijd? Merel licht toe met een humoristische zelfreflectie: “Ja, dat sowieso. Er zitten drie lagen minder make-up op als ik buiten loop, dat is dan een voordeel. Dan zie ik er zo lelijk uit, dat niemand mij herkent, haha.”

Ondanks haar televisiebekendheid, omarmt Merel de lange werkdagen met een positieve houding. “Het zijn lange dagen, maar ik vind werk vaak ook wel ontspannend,” deelt ze. De momenten in de visagie ziet ze als een kans om te ontspannen: “Vlak voor een uitzending ga je natuurlijk de visagie in en dat is eigenlijk mijn momentje van ontspanning, want er wordt heerlijk aan je geplukt en gedaan, wat heel lekker is.”

Hieronder een foto van Merel Ek zonder make-up:

merel
Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties