Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Van Schandaal naar Schatrijk: Joost Klein vraagt bizarre bedragen voor een optreden


Joost-Klein

Joost Klein ooit een bescheiden ster in de muziekwereld is na zijn tumultueuze afscheid van het Eurovisie Songfestival uitgegroeid tot een ware internationale sensatie. Zijn diskwalificatie te wijten aan agressief gedrag lijkt ironisch genoeg de beste carrièrezet die hij ooit heeft gemaakt.

De controverse tijdens het Songfestival heeft hem niet alleen wereldwijde bekendheid opgeleverd, maar ook een explosieve groei in zijn aantal volgers. Van 600.000 naar maar liefst 1,8 miljoen volgers; een verdrievoudiging sinds het incident. Het lijkt erop dat het publiek niet genoeg kunnen krijgen van de rebelse muzikant.

De financiële vruchten van zijn plotse roem zijn even indrukwekkend. Joost’s tarieven voor optredens zijn door het dak gegaan. Waar je voorheen rond de 10.000 euro moest betalen voor een half uurtje met Joost Klein moet je nu 50.000 euro neertikken. De prijzen kunnen zelfs oplopen tot 80.000 euro, afhankelijk van de locatie en extra opties die bij het optreden worden geboekt.

Voor de maand augustus alleen al staat Joost geboekt voor twaalf optredens, wat hem een geschatte omzet van meer dan een half miljoen euro oplevert. Volgens bronnen binnen zijn managementteam zijn reizen en verblijven reeds inbegrepen in deze gages, waardoor Joost een netto fortuin vergaart dat menigeen doet duizelen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Zoveel geld voor dat geschreeuw?? Die is wel heel erg in zichzelf gaan geloven.

In geen 80.000 jaar boek ik dat kadaver.
Wat een kapsones.

Sja het is maar net wat een gek er voor geeft .

Het is now or never denkt ie…