Het laatste showbizz nieuws

Maxima, Shownieuws

Onthuld: De Geheime Superluxe Vakantieplek van Willem-Alexander en Máxima


koning-willem-alexander

Koning Willem-Alexander, Koningin Máxima en hun dochters hebben de jaarlijkse Nederlandse zomer achter zich gelaten en zetten koers naar zonniger oorden. Net zoals vele landgenoten zoekt ook de koninklijke familie de warmte op, maar dan wel op een plek die je niet snel zult tegenkomen in de doorsnee vakantiebrochure.

Na de drukte van staatsbezoeken en de stroom aan officiële verplichtingen in Nederland laten zij de stress achter voor de Griekse zon. Maar denk niet dat onze royals zich mengen in de gebruikelijke toeristentrekpleisters. Nee, hun zomer wordt doorgebracht in een adembenemende villa op het Griekse eiland Peloponnesos, aangekocht in 2012 voor een slordige 4,5 miljoen euro. De villa is nu zeker 9 miljoen euro waard. Dat is dus een flinke winst.

De koninklijke residentie is allesbehalve standaard. Willem-Alexander heeft het optrekje flink laten verbouwen. Met niet één, maar twéé privézwembaden, een eigen haven en een afgeschermd strand, is het een ware oase van rust en luxe. En ja, er wordt gereisd in stijl: per privévliegtuig, natuurlijk.

Ook de prinsessen Amalia, Alexia en Ariane genieten volop van hun Griekse zomer. Elk jaar nodigen zij hun hartsvriendinnen uit om te verblijven in deze luxueuze setting.

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Waarschijnlijk was het ballen voor degene die de beelden maakte, die moest wel tijdens het filmen fatsoenlijke afstand van de villa bewaren. 😜
Laat maar mensen van hun luxueuze privileges te genieten! 🙃