Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Hélène Hendriks wordt keihard aangepakt: ‘Is een dom blondje ziet eruit als een schaap’


Gordon-Helene

Het Nederlandse entertainmentlandschap staat weer eens in brand en deze keer is het Gordon die de vlammen aanwakkert met zijn vurige reacties op de aanhoudende kritiek. De zanger en presentator die niet vreemd is aan controverse, heeft het helemaal gehad en laat dat duidelijk blijken op zijn sociale media.

Recentelijk onder vuur genomen door verschillende mediafiguren zoals Hélène Hendriks, Rutger Castricum, en Jack van Gelder tijdens ‘De Oranjezomer’, en ook door Aran Bade en Tina Nijkamp in ‘RTL Boulevard’, heeft Gordon besloten keihard terug te slaan. Zijn frustratie is duidelijk voelbaar in zijn woorden: “Ach gut, ze vallen weer over elkaar heen als het erop aankomt om mij te kwetsen of beledigen.”

Gordon hekelt Rutger Castricum voor diens kritiek, vooral nadat deze zelf controversieel in het nieuws kwam. “‘Dat kan toch niet’, zegt Rutger die van de week met z’n bek vol tanden stond vanwege de smakeloze grensoverschrijdende filmpjes op PowNed,” schrijft Gordon, die Rutger’s houding ronduit hypocriet vindt. Hij vervolgt: “Meerdere malen mij ook gesmeekt of ik in z’n programma wil omdat hij zo’n fan is en nu dus dit. Je mag kennelijk je emoties niet laten zien. Lachen is geen probleem maar als je volschiet omdat je binnen vier maanden een horecazaak uit de grond stampt dan is het theater.”

De kritiek van ‘De Oranjezomer’ wordt door Gordon ook niet op prijs gesteld. Hij minacht de houding van Rutger en Jack: “Ik begrijp dat Rutger en Jack niet meer dan gewend zijn om maandelijks hun hand op te houden bij de NPO en nog nooit iets van een uitdaging zijn aangegaan in hun leven.”

Hélène Hendriks krijgt ook haar deel van Gordons toorn: “Ook Hélène (heb dat schaap nog nooit ontmoet) zei cynisch dat ze er echt zin in had en praatte lekker populistisch mee want Gordon bashen scoort immers. Een dom blondje dus optima forma.”

Gordon’s advies aan Hélène is even scherp als ontnuchterend: “Ik denk dat ze beter MAX Geheugentrainer kan gaan kijken met haar 65-jarige man in plaats van mijn programma straks.”

Ook Aran Bade ontkomt niet aan Gordons woede nadat hij Gordon ‘niet stabiel’ noemde: “Ook Aran Bade in Boulevard, de ‘sterverslaggever’ waar hij zelf in is gaan geloven, noemde mij weer instabiel.”

Met een duidelijke boodschap kondigt Gordon zijn terugkeer naar de televisie aan, vastbesloten om zich door niemand meer te laten kleineren: “Dus ik ga heerlijk helemaal los vanaf 6 september om 20.30 uur op SBS 6! The bitch ain’t gonna take shit from no one no more!” Het belooft een seizoen te worden waarin Gordon ongetwijfeld net zo spraakmakend zal zijn als zijn uitspraken.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nationale schaal van aantrekkelijkheid:

Gordon 20.000—————|—————- + 10.000 Hélène

Geef die narcistische zakkenwasser nou eens een media/straatverbod.

Laatst bewerkt op 2 maanden geleden door Kees Muizehuig

Goh, er zijn toch nog Gordon aanhangers.

Ja, dat snapt toch niemand, die mafklapper moet gewoon verwijderd worden.van social media.

Ik vond de opmerking van Hélène gisteren bij de oranjezomer erg gevat.
Daar zei ze:
“Ik hoor thuis ook wel eens dat ik mekker, dus wat dat aangaat zat ie er niet ver naast”

Geweldig Hélène 👍