René Froger stopt met De Toppers, Wie Neemt Zijn Plek In?

Rene-froger

In de glinsterende wereld van De Toppers, waar René Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, en Jan Smit het Nederlandse publiek jaarlijks trakteren op een van de meest lucratieve muziekevenementen hangt er een vraagteken boven de toekomst. Vooral nu enkele kernleden, waaronder René en Gerard de leeftijd der senioren naderen, begint de formatie wat bejaarde vibes uit te stralen.

René Froger die binnenkort de leeftijd van 64 jaar bereikt, lijkt echter onverstoorbaar. In een openhartig gesprek met Story deelt hij zijn visie: “Nee. Dat geloof ik niet. Twintig jaar geleden heb ik dit opgezet en ik geloof dat dit jaren door kan gaan. Misschien dat ik er op een gegeven moment niet meer bij zit. Dat zou goed kunnen en dat is geen reden om met De Toppers te stoppen,” waarmee hij hint op een mogelijk afscheid, maar ook de duurzaamheid van De Toppers benadrukt.

Wat gebeurt er als René daadwerkelijk besluit het podium te verlaten? “Dan komt er iemand anders voor mij in de plaats. Maar dat proces zal niet van de ene op de andere dag plaatsvinden. Daar werk je naartoe,” onthult hij, suggererend dat de voorbereidingen voor zijn opvolging al in gang gezet kunnen zijn.

Ondanks een eventuele verandering in de line-up, blijft René optimistisch over de toekomst van de groep. Hij geeft aan: “Het doel is dat De Toppers altijd zullen blijven. Bij de laatste concerten zag je ook dat heel veel jonge mensen en complete families hiervoor kaartjes kopen. Dus ik heb er vertrouwen in dat het blijft voortbestaan.”

Deel deze juice!

Geschreven door Loes Smoezenpoes

Onze roddeldiva met een naam die net zo mysterieus klinkt als de verhalen die ze opduikelt. Met een talent om schandalen op te snuiven, heeft Loes het roddelcircuit meer kleur gegeven dan een lama op een rode loper. Als ze niet bezig is met het schrijven over de vermeende affaires van bn'ers, verzamelt Loes cactussen en kun je haar vinden in het park waar ze eenden voert met glutenvrije broodkruimels.

Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Waar staat nou dat ie stopt ? zoals de kop weer suggereert !

Volgens mij staat er juist dat hij voorlopig niet stopt .En in het geval dat… het format toppers gewoon blijft.