Mark Gillis Maakt Wonderbaarlijke Vooruitgang, heeft de intensive care verlaten

mark-gillis

Na een wekenlange strijd met een ernstige longontsteking heeft Mark Gillis eindelijk de intensive care mogen verlaten. De familie Gillis deelde in een emotionele verklaring de details van Marks aangrijpende gezondheidsstrijd.

“Afgelopen week was een intense week,” onthult de familie in hun verklaring. Na een zorgwekkende periode waarin Mark door artsen in een kunstmatige coma werd gehouden om zijn lichaam de kans te geven te vechten tegen de ontsteking, kwamen er eindelijk tekenen van vooruitgang. Zijn toestand stelde de familie en medisch personeel echter voor grote uitdagingen: “In verband met zijn verwardheid en angst was het noodzakelijk voor ons als familie om samen met de artsen 24 uur per dag bij Mark te zijn.”

Het tij leek te keren toen Mark afgelopen weekend eindelijk stabiel genoeg was om door te slapen na dagen van onrust en angst. “Hij heeft voor het eerst goed kunnen slapen, nadat hij enkele dagen wakker, onrustig en angstig was,” deelt de familie mee, wat wijst op een breekpunt in zijn herstel. Dit moment van rust was een keerpunt, en de positieve ontwikkeling zette zich voort. “De rest van het weekend ging het in die flow door, dus daar waren wij en de artsen erg tevreden over.”

Het herstel van Mark maakte zulke grote sprongen dat de artsen besloten dat hij sterk genoeg was om de intensive care te verlaten. “Ze hebben daarom aan het begin van de middag besloten om Mark van de intensive care te ontslaan. Een enorme mijlpaal na een opname van 24 dagen!” aldus de familie, die duidelijk opgelucht en hoopvol is door deze vooruitgang.

Mark verblijft nu op een gesloten afdeling van het ziekenhuis, waar hij verder zal werken aan zijn herstel. De weg naar volledig herstel is nog lang en vol onzekerheden, maar deze recente ontwikkelingen bieden de familie Gillis en hun vele supporters een sprankje hoop.

Deel deze juice!

Geschreven door Loes Smoezenpoes

Onze roddeldiva met een naam die net zo mysterieus klinkt als de verhalen die ze opduikelt. Met een talent om schandalen op te snuiven, heeft Loes het roddelcircuit meer kleur gegeven dan een lama op een rode loper. Als ze niet bezig is met het schrijven over de vermeende affaires van bn'ers, verzamelt Loes cactussen en kun je haar vinden in het park waar ze eenden voert met glutenvrije broodkruimels.

Abonneer
Laat het weten als er
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Peter G.:
Dit noemen ze nou een “Wake-up call”
Zie dit als een leermoment en bedenk tijdens het vreten, van het zoveelste worstenbroodje, wat je met deze “waarschuwing” moet doen.
Niets gebeurt voor niets.

Laatst bewerkt op 2 maanden geleden door Kees Muizehuig

Zijn pa heeft toen ook een wake up call gehad en die vreet ook alles weer wat los en vast zit.

Deze wake up call was ook bedoeld voor Peter Gilles vandaar dat ik ook bovenaan begon met
Peter G.

Die wake up call hebben ze echt niet door hoor

Zo’n wake up call heeft Gillis zelf ook gehad maar ze leven gewoon verder of er niets aan de hand is .

Die familie zal het nooit snappen die hebben hun hersenen wat dat betreft ingeleverd tegen het afzetten van andere mensen. Gesloten afdeling, prima sleutels weggooien en de hele familie daar houden.

Afzetten van andere inderdaad en nu doen alsof hun neus bloed 🤬

Het is makkelijk om mooi weer te spelen met het geld van een ander.

Goed idee Simon. Zo kunnen zij ook heen andere meer benadelen

Het is gewoon een familie die altijd door bli e vreten en ook denken dat ze hele aantrekkelijke mannen zijn. Verklappen zijn het en altijd schunnige praat tegen en over vrouwen.