Heftig: Vriendin RTL Boulevard presentator had hersentumor

Frank-Dane

In een zeldzaam en openhartig moment heeft radio-dj Frank Dane zijn recente afwezigheid op Radio 538 en RTL Boulevard toegelicht, waarbij hij een diep persoonlijke crisis onthulde die zijn leven op zijn kop zette. Op Instagram deelde Frank de hartverscheurende reden achter zijn radiostilte: “Mijn vriendin had een hersentumor.”

Het nieuws kwam als een schok voor de vaste luisteraars van Frank, die zijn afwezigheid in de uitzendingen al hadden gemerkt. Zijn vervanger, Bas Menting, nam tijdelijk de honneurs waar, maar de reden achter Franks afwezigheid bleef tot nu toe onbekend. Frank besloot de stilte te doorbreken en gaf een diepgaande blik op de ernst van de situatie.

“Het is je misschien opgevallen dat ik al een tijdje niet op de radio en tv ben,” begon hij zijn verhaal. “Het ging namelijk niet goed met mijn vriendin Mila. In hele korte tijd verloor Mila bijna haar complete zicht aan een oog. Wij dachten dat het niks zou zijn. Een ontsteking misschien. Het bleek een hersentumor. Goedaardig, maar op een verschrikkelijke plek.”

De timing kon niet slechter; Frank was met Radio 538 in Duitsland voor het EK toen hij het nieuws ontving. Zijn reactie was onmiddellijk en resoluut: “Ik ben meteen naar huis gegaan.” Wat volgde was een periode van intense angst en onzekerheid die uiteindelijk uitmondde in een sprankje hoop. “En nu kan ik met tranen in mijn ogen zeggen dat alles goed is.”

Mila onderging een lange operatie waarbij de tumor volledig werd verwijderd, en haar zicht begon direct te verbeteren. Frank’s dankbaarheid jegens het medisch personeel was immens. “Ik ben nog nooit zo bang geweest. En ook nog nooit zo dankbaar. Dankbaar voor de neuroloog van het HMC die meteen reageerde en doorverwees,” deelde hij mee. “Dankbaar voor het geweldige ziekenhuis dat het LUMC is.”

De ervaring heeft Frank diep geraakt en hij prees Mila’s onwankelbare kracht door deze beproeving. “Ik realiseer mij elk moment van de dag dat we geluk hebben gehad. En Mila… Haar kalmte en kracht is een wonder. Zij is mijn wonder.”

Frank besloot zijn emotionele update met een boodschap van hoop en een belofte aan zijn luisteraars: “Ik ga de komende tijd proberen het stokje over te nemen van de zorgzame verpleging van het LUMC. Geniet lekker van de zomer! En vanaf 19 augustus ben ik weer op de radio en tv.”

Deel deze juice!

Geschreven door Loes Smoezenpoes

Onze roddeldiva met een naam die net zo mysterieus klinkt als de verhalen die ze opduikelt. Met een talent om schandalen op te snuiven, heeft Loes het roddelcircuit meer kleur gegeven dan een lama op een rode loper. Als ze niet bezig is met het schrijven over de vermeende affaires van bn'ers, verzamelt Loes cactussen en kun je haar vinden in het park waar ze eenden voert met glutenvrije broodkruimels.

Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Sterkte allebei !!
Kijk, botbreuken helen wel en het is tijdelijk ongemakkelijk, maar als er iets niet goed in je knar zit, ben je echt machteloos.

Zeker heftig, sterkte. Jullie hebben elkaar beide nodig.