Grote zorgen om Rachel Hazes ze is graatmager

Rachel-Hazes

In de glinsterende wereld van glitter en glamour heeft een recente foto op Instagram van Gerard Joling, poserend met Rachel Hazes veel controverse opgeroepen. De foto, genomen tijdens een gezellige lunch bij Brasserie Casa Hazes heeft de aandacht getrokken vanwege Rachel’s opmerkelijk slanke uiterlijk. “Heerlijk geluncht bij Brasserie Casa Hazes,” meldt Gerard bij de foto, maar het zijn Rachel’s verloren kilo’s die de volgers niet ontgaan zijn. “Wat is Rachel afgevallen in haar gezicht,” merkt een volger op, terwijl een ander scherp toevoegt: “Ze moet een keer werken voor haar centen.”

De afvalrace van Rachel komt in een periode waarin haar persoonlijke leven onder een vergrootglas ligt, met name vanwege de afstandelijke relatie met haar kinderen. André Hazes Jr., haar zoon, maakte onlangs een opmerkelijke opmerking over zijn moeder tijdens een optreden in Breda, waarbij hij uitriep: “H*er? Wat zeg je over mijn moeder?” Deze publieke uitwisseling heeft duidelijk de gemoederen opgestookt.

Rachel’s reactie bij Shownieuws op deze publieke vernedering was zowel bitter als doordrenkt van sarcasme. In een gesprek met Shownieuws liet ze weten dat ze de woorden van haar zoon ‘heel stuitend en onnodig grievend’ vond. Ze voegde toe, met een scherpe tong: “Ik denk dat onze kinderen allebei heel blij moeten zijn met de uitspraken die ze continu doen. Ook moeten ze allebei heel blij zijn dat ze met mij te maken hebben en dat ze zulke dingen nooit gedurfd en gedaan zouden hebben als André senior nog geleefd had. Die had deze uitspraken nooit getolereerd, van helemaal niemand niet.”

Hieronder de foto:

Deel deze juice!

Geschreven door Loes Smoezenpoes

Onze roddeldiva met een naam die net zo mysterieus klinkt als de verhalen die ze opduikelt. Met een talent om schandalen op te snuiven, heeft Loes het roddelcircuit meer kleur gegeven dan een lama op een rode loper. Als ze niet bezig is met het schrijven over de vermeende affaires van bn'ers, verzamelt Loes cactussen en kun je haar vinden in het park waar ze eenden voert met glutenvrije broodkruimels.

Abonneer
Laat het weten als er
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Tja dat krijg je met alles wat je zelf veroorzaakt hebt.

Als hij vindt dat zijn moeder een hoer is, is hij gewoon een hoerenjong. Zo eenvoudig is het allemaal.

Ale Ibrahimi’s zijn vertrokken met vakanties en jij achtergebleven !?

Niks aan toe te voegen de hoer met haar hoerenjong .Komen de geruchten toch uit blijkbaar .

onzin ze ziet eruit zoals ze altijd uitziet en het is komkommertijd 🥒

Hoezo, “mager in haar gezicht ” ik ken ze niet anders.
Dit is, afgezien van haar karakter, toch een mooie charmante foto van haar ?
Of men moet een andere foto bedoelen, dat weet ik natuurlijk niet.

Ze heeft gelijk dat had hun vader nooit getolereerd.
Deze warmvolle vrouw is en blijft de moeder van beide.

Mensen toch oh mensen toch doe elkander toch geen pijn
Mensen toch oh mensen toch laat het altijd vrede zijn dat zong Andre Senior
En op straat zie ik haast niemand die nog lacht
Zelfs al schijnt de zon
Men loopt maar door wie weet waarvoor.

Dat Rachel beiden maar snel weer in haar Armen mag sluiten.

Oh dat wens ik voor iedereen hoor .Maar ja het moet natuurlijk geen eenrichtingsverkeer worden .Ook Rachel zal dingen mogen erkennen