Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Waarom Blijft Breghje bij Ali B? Is geld belangrijker dan moraal?


ali-b

Ali B, ooit een bekend gezicht van RTL 4 en nu veroordeeld voor ernstige misdrijven is gespot terwijl hij met zijn familie op weg was naar Marokko. Dit gebeurde kort nadat de rapper, die tevens een controversiële veroordeling voor verkrachting en poging daartoe achter zijn naam heeft staan, in hoger beroep is gegaan tegen zijn vonnis van twee jaar cel.

De scene op het vliegveld van Weeze was er een van tegenstrijdige emoties. Terwijl Ali B met zijn vrouw Breghje Kommers en hun kinderen rustig incheckten was de publieke opinie er een van verontwaardiging en verbazing. Critici, waaronder bekende figuren zoals Meilandjes-biograaf Jan Dijkgraaf kunnen het maar niet bevatten dat Ali, ondanks de ernst van zijn misdrijven, zo vrijelijk kon reizen.

Dijkgraaf, die nooit een blad voor de mond neemt, uitte zijn verbijstering in zijn laatste column, getiteld ‘Briefje van Jan’. Hij richtte zijn pijlen niet alleen op Ali, maar vooral op zijn vrouw Breghje. Zij, die ooit Ali beschreef als “een zieke, manipulatieve, seksverslaafde pathologische leugenaar die hulp weigert,” blijft desondanks aan zijn zijde. Dit roept vragen op over de dynamiek binnen hun relatie en de mogelijke financiële beweegredenen die Breghje zou kunnen hebben om bij Ali te blijven.

Jan stelt hardop de vraag die op ieders lippen brandt: “Hoe werkt dat in de hoofden van die vrouwen van verkrachters? Draait dan toch alles om de duiten?” Een vraag die de gemoederen zeker zal blijven bezighouden.

Ondanks speculaties over een definitieve vlucht naar Marokko, tempert Dijkgraaf de zorgen. Volgens hem zou Ali in Marokko weliswaar een comfortabel leven kunnen leiden, maar zijn internationale reisvrijheid zou ernstig beperkt worden. “Je kunt alleen niet meer zorgeloos de wereld rondreizen. Kortom: een hoop commotie om niks,” concludeert hij.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ze denkt zeker dat Ze die Murk kan veranderen.
Maar een Murk blijft een Murk niet te vertrouwen.