Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Blunder in Parijs: Koning Willem-Alexander loopt Dick Schoof straal voorbij


willem-dick

Dit weekend was een spannend moment voor sportliefhebbers met de start van de Olympische Spelen in Parijs, maar alle ogen waren even gericht op een ander spektakel: een pijnlijk voorval binnen de Nederlandse koninklijke delegatie. In een moment dat de gemoederen flink heeft doen oplopen, is koning Willem-Alexander op video vastgelegd hoe hij de kersverse premier Dick Schoof volledig negeert tijdens een officiële begroeting.

De video die op social media platform X verscheen, toont hoe de koning, vergezeld door koningin Máxima en prinsessen Amalia en Alexia, uit een busje stapt. Terwijl de rest van het gezelschap de gebruikelijke pleasantries uitwisselt, kiest Willem-Alexander ervoor om geen handen te schudden inclusief die van de nieuwe premier. De koning loopt hem zonder enige vorm van begroeting voorbij wat leidt tot speculatie over een mogelijke koninklijke koude schouder.

De sociale media ging al snel los op het incident. Is het een simpel misverstand of speelt er meer? De situatie werd extra ongemakkelijk doordat de rest van de koninklijke familie de premier wél de hand schudde. Het voorval heeft tot veel discussie geleid over de etiquette en de mogelijke gevolgen van deze koninklijke faux pas.

Echter, het weekend was niet alleen gevuld met gênante momenten. Een lichter moment werd vastgelegd waarbij de koninklijke familie zich van een heel andere kant liet zien. Op beelden gedeeld door Snollebollekes-zanger Rob Kemps is te zien hoe Willem-Alexander en zijn familie volop genieten van het nummer ‘Links Rechts’ in het Olympisch dorp. “Koninklijk uit de panty schieten in Parijs!”, schrijft Kemps enthousiast.

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ze kunnen hem beter koning blunder noemen, hij grossiert er in.

Ik was ook stomverbaasd hoe hij gestoken hand voorbijliep!? Het is onbegrijpelijk dat hij niet op de hoogte was wie er aanwezig zou zijn voor de formele handen schudden protocol!?

Dat komt omdat dat koningshuis van ons, totaal geen feelings heeft met hun taak, alleen met wat het opleverd. Dat huis van oranje moet gewoon opgedoekt worden, en dan kunnen ze lekker op hun sinasappellandgoedje waar ze. De. Titel prins van oranje aan te danken hebben. En dan zijn wij van die koningmafia af! Mooi vooruitzicht toch?

Hij is een beetje blind & dom😉🙄🤣

Dat was een beetje dom.