Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Heftige onthulling door Bridget Maasland: Mijn leraar misbruikte me als kind


Bridget-Maasland-1

In de nieuwste editie van het magazine ‘Mezza’ van het AD onthult Bridget Maasland op onthutsende wijze de schaduwen van haar jeugd. De overgang bleek voor haar niet alleen een fysieke transitie, maar ook een emotionele achtbaan waarbij lang onderdrukte herinneringen boven kwamen drijven.

Bridget neemt geen blad voor de mond wanneer ze spreekt over de gruwelen uit haar kindertijd. “Op mijn achtste begon het misbruik door mijn schoolmeester, een periode die mijn leven lang effect op me heeft gehad,” vertelt Bridget. Deze onthulling plaatst een duistere wolk over haar anders zo stralende persoonlijkheid die we op TV zien. “Mijn jeugd was niet makkelijk. Mijn moeder, gekweld door haar eigen demonen, was emotioneel afwezig en kon de liefde die ik nodig had niet geven,” deelt ze verder.

Voor Bridget fungeerde de overgang als een onverwachte katalysator in het verwerken van haar pijn. “Plotseling werd alles duidelijk—mijn moeilijkheden met autoriteitsfiguren, mijn neiging om me emotioneel af te sluiten. Ik realiseerde me dat dit alles voortkwam uit mijn kindertijd,” legt ze uit. Bridget, die vaak als afstandelijk en koel wordt beschreven, begrijpt eindelijk de labels die haar werden opgeplakt. “Ze noemden me een ijskoningin, maar ik wist niet waarom. Ik ben juist heel zorgzaam en liefdevol,” reflecteert ze.

Maasland haalt ook aan dat ze niet alleen staat in haar strijd. Veel vrouwen ontdekken tijdens de overgang dat onopgeloste trauma’s naar boven komen, gedreven door hormonale veranderingen. “Het is een verborgen strijd voor veel vrouwen, waar weinig over gesproken wordt,” benadrukt Bridget.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Pedofiele kiezen altijd een beroep die heeft een verband met kinderen.
De weten tegen pedofiele zijn onbegrijpelijk slap.