Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Koning Willem-Alexander en Amalia onherkenbaar, gebruiken ze Ozempic?


amalia

De strakke nieuwe look van Koning Willem-Alexander en zijn dochter Prinses Amalia heeft de tongen flink losgemaakt tijdens hun recente verschijning in Parijs voor de Olympische Spelen. Waar het koninklijke paar vroeger wat ronder was, lijken ze nu beide flink wat kilo’s lichter, wat opvalt in de kringen van royalty-watchers en modecritici.

Vader en dochter zichtbaar slanker hebben mogelijk wel tien tot vijftien kilo afgevallen, wat iedereen zich doet afvragen: hoe hebben ze dit zo snel voor elkaar gekregen? De koninklijke afslanking heeft zeker iets te maken met hun veranderde leefstijl, maar roddels over het gebruik van moderne afvalhulpmiddelen zoals Ozempic gonzen rond.

Terwijl de koning en de kroonprinses fanatiek hun favoriete atleten aanmoedigden, was het moeilijk niet op te merken hoe strak Willem-Alexander’s T-shirts zaten. De nieuwe, strakkere gelaatstrekken van Amalia toonden verder aan dat ook zij de slanke lijnen van haar moeder heeft overgenomen. De gezonde glans in de ogen van de koning kon niemand ontgaan.

Fluisteringen over de invloed van koningin Máxima zijn niet van de lucht. Was zij het die Willem-Alexander aanspoorde om gezonder te leven? Hun garderobe zat te strak en ongemakkelijke kleine kwaaltjes begonnen op te vallen. Het lijkt erop dat de koninklijke levensstijl, inclusief sporadische golfpartijen plaats heeft gemaakt voor een meer gedisciplineerde aanpak.

Waar vroeger maagverkleiningen en diëten wellicht nog taboe waren binnen de hoge muren van het paleis, lijkt de moderne tijd ook daar zijn intrede te hebben gedaan. Een klein hulpmiddel om de vorstelijke vormen in toom te houden lijkt geen punt van schaamte meer.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Iedereen die de laatste 2-3 jaar spectaculair gewichtsverlies had heeft het gebruikt. Van Elisa Rutten (nee het komt omdat ik geen suiker meer eet en laat ik er eens een verdienmodel van maken) tot de koning. Het lijkt mij gezonder dan overgewicht, nu nog zoveel produceren dat de mensen met suikerziekte never nooit zonder komen te zitten.

Als die weer thuis is ,trekt die een blik pils open en gaan de bitterballen in de airfryer.

😂😂 Ja precies!!😂😂

Ik kan me vergissen, maar volgens mij is dit niet Amalia maar Ariane.

Laatst bewerkt op 1 maand geleden door Kees Muizehuig

Ik dacht dat Ariane niet erbij was in Parijs?

Nee, ze is enorm afgevallen! Ariane zat links naast Max, met de kauwgom en de cola om 9 uur..:)

Dat is Alexia, Ariana was er helemaal niet.

Amalia en Alexia waren in parijs.
Ariane was er niet bij.Alexia was de gene met de kauwgom en cola

😂🤭🥴🤣

Loes, wat zit je nu toch te leuteren. Eerst heb je het over 10 à 15 kg afvallen en vervolgens heb je het er over dat zijn t-shirts zo strak zitten. Beter is het om te schrijven over luitjes in de showbizz.

Mollige Eloise is nu ook tig kg lichter. Amalia is ws geïnspireerd door haar nichtje. Mooi koppie heeft Amalia nu & veel gezonder zonder overgewicht (met kans op diabetes etc.)
Chapeau!👏

Dit is toch oud nieuws