Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Dit is de nieuwe stinkend rijke vriend van Olcay Gulsen


Olcay-Gulsen

In de luxe oase van Ibiza lijkt het hart van Olcay Gulsen weer sneller te slaan en deze keer zou het zomaar kunnen zijn voor een man wiens portemonnee net zo indrukwekkend is als zijn reputatie. Geruchten doen de ronde dat de mode-icoon en zakenvrouw haar vrijgezellenbestaan heeft gepauzeerd voor wat romantiek onder de zon met niemand minder dan Quote 500-lid Eelko van Kooten.

Het nieuws over deze mogelijke liefdesvlam kwam aan het licht toen een juicekanaal op Instagram onthulde dat Olcay het momenteel gezellig heeft met Eelko van Kooten. De twee zouden innig zijn gezien, genietend van de Ibiziaanse zon en zee. En ja, daar horen ook zoenen bij, gespot in een chique strandtent, volgens roddelkoning Evert Santegoeds die dit in Shownieuws uit de doeken deed. “Iemand die erbij was vertelde het me, maar durfde geen foto te maken. Ze leken het erg naar hun zin te hebben,” aldus Evert.

Eelko, de muziekmagnaat achter Spinnin’ Records, heeft op jonge leeftijd al naam gemaakt in de muziekindustrie en verzamelde rijkdom door samenwerkingen met topartiesten als Martin Garrix en Afrojack. Zijn financieel succes stelde hem in staat al op dertigjarige leeftijd miljonair te zijn, een status die hem niet veel later een plaats opleverde in de befaamde Quote 500.

Ondertussen heeft Olcay recent nog de publiciteit gezocht met het nieuws over haar breuk met radio-icoon Ruud de Wild, waarmee ze vier jaar een relatie had. Op sociale media verzekerde ze haar volgers dat hun scheiding zonder kwaad bloed was en er geen derde in het spel was. Haar verklaring over de breuk was even oprecht als verrassend: “Ik wil het maximale uit mijn leven halen, en daar hoort soms ook een moeilijke keuze bij.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik snap nog steeds niet dat slimme ondernemers in dit Golddiggers trappen.