Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Mark Gillis’s leven werd gered door alerte dokter tijdens moeder’s ziekenhuisbezoek


mark-gillis

Het scheelde maar een haar of we hadden een tragedie in de familie Gillis te betreuren gehad. Dat Mark Gillis op het nippertje aan de dood ontsnapte, is te danken aan een oplettende dokter die net op tijd ingreep. In een exclusief interview met weekblad Privé onthult Peter Gillis, vader van Mark, hoe een routinebezoek aan het ziekenhuis uitmondde in een angstaanjagende situatie.

Het begon allemaal op een schijnbaar normale vrijdagavond de 28ste juni. Mark Gillis bekend van de realityserie en zoon van de beruchte vakantieparkmagnaat Peter Gillis, vergezelde zijn moeder naar het ziekenhuis omdat zij zich plots onwel voelde. Wat niemand kon vermoeden, was dat Mark zelf op het randje van een medische noodsituatie balanceerde.

“Mark zag er zo slecht uit dat de arts besloot ook hem te controleren,” vertelt een zichtbaar aangedane Peter Gillis. Deze beslissing zou levensreddend blijken, want al snel bleek dat Mark aan een ernstige longontsteking leed en direct intensive care nodig had. “Het was kantje boord. Als de dokter hem niet ter plekke had onderzocht, was hij de volgende ochtend misschien niet meer wakker geworden,” onthult Peter met een serieuze ondertoon.

Mark werd in een kunstmatige coma geplaatst om zijn lichaam te helpen herstellen. De Gillis-familie bevond zich in een emotionele rollercoaster, terwijl de geruchtenmachine overuren draaide. Maar de familie stond pal achter Mark, smeekte om privacy en gaf regelmatig updates om speculaties de kop in te drukken. “Die verhalen over problemen om hem uit het coma te halen? Complete onzin,” stelt Peter kordaat.

Na een paar angstige weken kwam er eindelijk goed nieuws: Mark was stabiel genoeg om van de intensive care naar een gewone kamer overgeplaatst te worden. “Hij sliep eindelijk goed, en sindsdien is hij veel alerter,” deelt een opgeluchte Peter. “We hebben weer goede gesprekken kunnen voeren. Dat was een verademing.”

Het herstel van Mark is nog in volle gang. Hij ondergaat intensieve fysiotherapie en mentale ondersteuning om de trauma’s van zijn bijna-doodervaring te verwerken. “Het is een lange weg, maar we zijn hoopvol. Mark toont ongelooflijke veerkracht,” zegt Peter trots.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Snapt de familie Gillis nog steeds niet, dat het ons geen snars interesseert, hou die info lekker voor jezelf.

Die hebben geen bord maar een betonnen plaat voor hun kop Simon.

En wat had die moeder nu onder de leden en hoe is het daar mee.

Je was me net voor.
Daar wordt inderdaad geen woord over gesproken.

Tuurlijk niet, die is niet belangrijk genoeg voor Petertje en consorten.

Daar zal niets over gezegd worden omdat Trees dit zelf niet wil.

Kan haar ergens geen ongelijk geven.

Ze heeft gelijk want steeds met dat worstenbroodje geassocieerd worden is geen lolletje🤬