Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

René van der Gijp mag niet stoppen met VI van zijn geldbeluste vrouw


rene-gijp

René van der Gijp liet onlangs ontvallen dat hij uitkijkt naar het einde van zijn contract bij Vandaag Inside na dit seizoen. Maar insiders en kijkers twijfelen: was dit serieus of slechts een uitbarsting van frustratie?

“René is helemaal niet klaar met VI. Dat denkt hij nu misschien, maar hij kan en zal niet stoppen,” verzekert Evert Santegoeds in zijn podcast Strikt Privé. De reden? Volgens een bron is het Minouche, de vrouw van René, die niet zit te wachten op een man die avond aan avond op de bank hangt. “Zij geniet nog steeds van de financiële voordelen die zijn tv-carrière met zich meebrengt. Stel je voor dat hij elke avond naast haar op de bank zit, dat houdt ze niet vol,” grapt Santegoeds.

Het lijkt erop dat Minouche het geld niet laat rusten. “Ze is actief op de huizenmarkt, vooral op Ibiza en beheert hun beleggingen. Zonder de constante stroom van inkomsten van Gijp zou haar financiële vrijheid flink ingeperkt worden,” onthult Santegoeds.

Ondertussen blijft medepresentator Johan Derksen standvastig bij zijn intentie om door te gaan met de show. “Johan is de rots in de branding van VI. Hoewel Gijp misschien wel de zwakste schakel zou kunnen zijn qua toewijding, reken er maar niet op dat hij echt vertrekt. Die handtekening komt er wel weer onder het volgende contract,” voegt Santegoeds toe.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Van der Gijp is het levende bewijs dat je niets hoeft te kunnen om veel geld te verdienen. Daarmee mede de arbeidsethos van werkend Nederland ondermijnen. En gezien het gebrek aan redeneervermogen, zal zijn vrouw ook wel niet de capaciteiten hebben om buiten geld uitgeven ook nog iets voor de Nederlandse maatschappij te doen.