Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Ophef Rondom ‘De Slimste Mens’: grap over Caroline van der Plas loopt volledig uit de hand


Caroline-van-der-Plas

De sfeer op televisie nam een onverwachte wending toen Habtamu de Hoop, de politicus van GroenLinks-PvdA een opmerkelijke grap maakte tijdens een aflevering van ‘De Slimste Mens’. De grap leidde tot een stroom van reacties, variërend van geamuseerd tot woedend.

Tijdens het programma werd Habtamu een foto voorgelegd door presentator Philip Freriks. Toen de foto van Ma Flodder verscheen, riep Habtamu spontaan: “Caroline van der Plas!”, waarmee hij een speelse vergelijking trok tussen de BBB-politica en het filmkarakter. Deze vergelijking was niet naar ieders smaak en zorgde voor opschudding onder sommige fans van Van der Plas.

De achterban van Caroline van der Plas liet van zich horen. “Wat onaardig en oncollegiaal zeg”, merkte een supporter, Darya, op via social media. De situatie escaleerde toen enkele fans overgingen tot ongepaste uitlatingen richting Habtamu.

Caroline van der Plas zelf reageerde echter verrassend kalm en royaal. “Mensen. Dank aan de mensen die mij steunen, maar geen bagger uitstorten over Habtamu de Hoop a.u.b. Ik heb er geen moeite mee. Ik vind hem een toffe vent en hij is pertinent niet onaardig,” verklaarde ze, waarbij ze aangaf geen aanstoot te nemen aan de grap.

Verder verduidelijkte Caroline haar standpunt door de relatie tussen haar en Habtamu te benadrukken: “Wij kunnen het goed vinden met elkaar. Politiek vaak oneens, maar persoonlijk prima kerel.” Dit statement benadrukte haar vermogen om professionele verschillen en persoonlijke waardering gescheiden te houden.

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Happy zei het echt als grapje er zat totaal niets verkeerds bij . Sjonge jonge wat een ophef om zoiets onbenulligs.

Deed mij gelijk denken aan die uitspraak over hem van Johan Derksen dat hij zei
“Dit is geen Fries” waar hij achteraf gezien nog gelijk in had ook.
Daar werd ook zo’n ophef over gemaakt.
Nederland begint een zeikland te worden.
Je kan…%€#&@….. tegenwoordig niets meer zeggen of er komt gezeik over.
Het lijkt wel of men niets anders te doen heeft.

Een zeikland zijn we al ,het is gewoon belachelijk allemaal en dan hebben wij het recht van vrije meningsuiting. O wee als je die laat horen is Leiden in last.

Vrijheid van meningsuiting is idd belangrijk, maar niet volop beledigen op de vrouw/man. Jij wil toch ook niet met een dikke asociale tokkie vergeleken worden!?😉🤪🥴🤭🙈😬😂

Dit soort ‘grapjes’ naar je con-collegas zijn not done en onprofessioneel!
Laat zo’n gozertje eerst zichzelf maar eens bewijzen en net zover komen in de politiek als haar!

Je moet als politicus ook weleens incasseren; niet alleen uitdelen.
Collega’s gaan toch anders met elkaar om.
Er zijn trouwens best overeenkomsten tussen Van der Plas en Ma Flodder.

Ik snap niet dat de vergelijking met Ma Flodder überhaupt bij iemand in het verkeerde keel gat kan schieten. Ma Flodder heeft haar hart op de tong liggen, draait er geen doekjes om en zegt wat ze denkt. Dat doet Carolien van der Plas ook. Niks mis mee.
En ook de simpelheid van Carolien lijkt op die van Ma Flodder.
Dat Carolien de complexiteit van regeren heeft onderschat (net als Wilders trouwens) maakt haar niet een minder waardevol mens. En hoewel dat bij Ma Flodder absurd is uitvergroot, mankeert het bij beide aan inzicht en dus overwicht over de politieke processen.

Onzin, ma Flodder en gezin worden als asociale tokkies gezien die scheit hebben aan regels en zich misdragen & er heel sloeberig en onverzorgd uitzien. Dus absoluut niet positief!🙄🤪🙈

Totaal onprofessioneel gedrag van die minkukel.🙄😝

Inhoudelijk reageren op politieke kwesties is okay, maar ga het niet op de man/vrouw spelen & beledigen!

Laat die roeptoeter lekker de mensen van zijn geboorteland afzeiken.
Zet die kwal op een rubberboot retour geboorteland.
L*llo mag blij zijn in NL onderdak te hebben gekregen als ukkie.🙄

Laatst bewerkt op 1 maand geleden door Gina

Dat is toch al oud nieuws

Die vent is totaal ongeschikt als politicus. Als minderheid qua huidskleur+geaardheid etc heb je vaak voorsprong deze maatschappij,
Dit omhooggevallen ventje wordt natuurlijk als knuffel-neger gezien in de politiek. En denkt alles maar te kunnen zeggen,
Zijn imago heeft nu hopelijk een goeie knauw gekregen.👊🤪🤮

Laatst bewerkt op 1 maand geleden door Gina

Als we hem met zwarte piet o.i.d, vergelijken is ie ws pissed & wel een ander beledigen om haar uiterlijk (dik, aso en smoezelige uitstraling=ma Flodder, volgens zijn vergelijking).

Was het andersom geweest en was meneertje met iemand vergeleken dan was de wereld te klein & zou het discriminatie zijn geweest.
Zo’n kwal denkt alles maar te kunnen zeggen. Minkukel!🤢