Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Mysterieuze afwezigheid prinses Ariane: Wat is er aan de hand?


Arianne

In een recente onthulling door de Argentijnse krant Hola! zijn de zomervakantie kiekjes van de Nederlandse koninklijke familie onverwachts openbaar geworden. Koning Willem-Alexander, koningin Máxima, en hun dochters Amalia en Alexia genoten van zonovergoten dagen op de Griekse wateren gezien vanaf hun luxe jacht, de Wajer 55. Dit jacht aangeschaft voor een slordige twee miljoen euro in 2020 diende als het perfecte decor voor deze koninklijke ontspanning.

Opvallend afwezig in dit tafereel was prinses Ariane de jongste van het trio die elders haar vakantie doorbracht en daarmee de Olympische Spelen in Parijs miste. Deze afwezigheid voedt de geruchtenmolen en roept vragen op over haar alternatieve vakantieplannen.

Terwijl de Oranjes genoten van de kalme zee, naast het imposante superjacht TM Blue One van mode-icoon Valentino Garavani legden fotografen hen vast in een onbewaakt moment. Deze foto’s zijn nu een schending van de strenge mediacode die sinds 2005 van kracht is bedoeld om de privacy van de Nederlandse royals te waarborgen. Deze mediacode heeft in het verleden al meerdere malen tot rechtszaken geleid. Meest recentelijk nog in 2020 toen koningin Máxima in bikini ongevraagd werd vastgelegd door Bild, waarna de koning eiste dat deze foto’s verwijderd werden.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties