Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Louis van Gaal onthult: ‘Ik kan geen liefde meer bedrijven door prostaatkanker’


Louis-van-Gaal

In een opzienbarende bekentenis onthulde Louis van Gaal onlangs de diepe impact van prostaatkanker op zijn persoonlijke leven. Tijdens een emotioneel interview met Humberto Tan in het programma ‘Humberto à Paris’, gaf Van Gaal toe dat zijn seksleven definitief tot het verleden behoort.

“Het is nu zo dat ik het goed kan managen en dat ik weer natuurlijk kan plassen. Maar de liefde bedrijven kan ik niet meer, dus dat is wel een probleem,” gaf Van Gaal toe, terwijl hij zijn worsteling met de ziekte beschreef die hem eind 2020 trof. De onthulling kwam als een schok niet alleen voor de presentator maar ongetwijfeld ook voor de kijkers thuis.

Van Gaal altijd bekend om zijn rechtlijnige aanpak en openheid, legde uit dat hij met zijn verhaal anderen wil inspireren en steunen. “Als je prostaatkanker krijgt, is dat een probleem. Dat het ook mensen als mij kan treffen, dat is eigenlijk de reden. Ik ben altijd open: ik zeg wat ik voel en denk,” lichtte hij toe.

De voetbalcoach benadrukte verder dat hij, ondanks de ernst van zijn ziekte nooit echt bang is geweest voor de dood. “Nou ja, aan prostaatkanker ga je niet zo snel dood. Er zijn natuurlijk wel mensen die er dood aan gaan, maar de meeste mensen gaan dood aan een andere ziekte,” verklaarde hij met een verrassende nuchterheid.

Dit moment van kwetsbaarheid toont een andere kant van de vaak zo stoïcijnse Van Gaal. Het gesprek met Humberto onthulde niet alleen de fysieke maar ook de emotionele tol die de ziekte op hem heeft geëist. “Ik heb wel mijn leven niet zo plezierig meer gevonden,” gaf hij toe, waarmee hij de realiteit van zijn strijd benadrukte.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Topper die ondanks alles toch de medemens weet te steunen 🌷

Dat is idd standaard bij de behandeling van PK.
Bijna zeker zal dit ook gelden voor René Froger & Henk Jan Smits.
(Barry Stevens + Jan van Hemert gaven ditzelfde ook al aan).

Ik heb Louis van Gaal voor het eerst gezien bij Sparta Rotterdam; daar heeft de middenvelder en aanvoerder 8 seizoenen gespeeld, terwijl hij ook gymnastiekleraar was.
Hij is altijd eigenwijs geweest, maar zeker eveneens heel sociaal. Dat blijkt wel uit zijn werk voor Spieren voor spieren. Geheel belangeloos komt hij in zijn vrije tijd op voor mensen die zowel fysiek als financieel kwetsbaar zijn. Hulde!