Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Shownieuws

Erica Meiland haalt keihard uit naar brutale dochter Maxime


Erica-Meiland

Het gekrijs van Maxime Meiland blijft de gemoederen bezighouden. In een prikkelend interview met tijdschrift Weekend komt moeder Erica Meiland aan het woord over de veelbesproken vocale uitspattingen van haar dochter. “Ja, Maxime kan soms nogal schreeuwen, dat weet ik ook,” geeft Erica toe. De kijkers thuis zappen soms weg bij het horen van Maxime’s hoge tonen, wat Erica ergens wel begrijpt.

Erica reflecteert op de dubbele standaard: “Maxime is hilarisch, scherp, en intelligent, iets wat vaak ondergesneeuwd raakt door haar luidruchtigheid.” Het is dan ook wrang dat uitgerekend zij de meeste kritiek over zich heen krijgt. “Het breekt je hart als moeder om te zien dat je kind soms worstelt met negatieve reacties,” deelt ze. “En soms denk ik wel, zachtjes kan ook. Ze kan klinken als een marktkoopvrouw op een drukke dag!”

Wat de oorsprong is van Maxime’s decibellen? “Dat heeft ze niet van een vreemde. Martien kan er ook wat van, vooral tijdens een voetbalwedstrijd. Daar moet je echt niet naast zitten. Een doelpunt, prima, maar bij elk klein ding? Nee, dat is niks voor mij,” bekent Erica.

En hoe zit het met Montana, de andere dochter van de Meilandjes, wordt die nooit horendol van haar luidruchtige zus? “Ach, we hebben onze momenten gehad, zeker tijdens onze tienerjaren,” vertelt Montana. “Maar tegenwoordig? Nee, we hebben onze meningsverschillen, maar die lopen nooit echt uit de hand. Niets ernstigs.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Het is een verwaand en verwend nest 😤