Het laatste showbizz nieuws

Johan Derksen, Shownieuws

Door medische blunders moet Johan Derksen drie keer geopereerd worden


johan

In de zomermaanden waarin je verwacht dat Johan Derksen geniet van zijn vrije tijd, bevindt hij zich verrassend vaak in het ziekenhuis. Zijn zomer is verre van ontspannen door aanhoudende medische complicaties. Na een mislukte operatie aan een liesbreuk, waarbij een tweede ingreep noodzakelijk werd, ontwikkelde Derksen ook nog een liesbreuk aan de andere zijde.

Shownieuws brengt aan het licht dat er sprake is van een medische fout. “Normaal gesproken is een liesbreukoperatie een fluitje van een cent. Toch is het een dame niet gelukt om het bij mij in één keer goed te doen”, deelt Johan onthuts. “Binnen een maand lag ik drie keer onder het mes. Ik heb tegen de dokter gezegd dat ik de volgende keer zelf de scalpel ter hand neem.”

Ondanks de fysieke tegenslagen blijft Derksen opmerkelijk nuchter onder de situatie. “Het is natuurlijk een ramp, maar ik kan die vrouw ook niet echt iets kwalijk nemen. Ze heeft een fout gemaakt, dat gebeurt”, vertelt hij filosofisch. “Ik zit zelf avond aan avond op televisie en daar gaat ook wel eens wat mis.”

In een gesprek met RTL Boulevard komt Johan terug op het onderwerp. “Het meest gênante vind ik nog dat ik steeds mijn operaties moet bespreken. De chirurg heeft het verpest, maar ik neem het haar niet kwalijk. Ik zeg zelf ook genoeg onzin op tv, dus ik maak ook fouten. Maar ik ben niet klein te krijgen.”

Dyantha Brooks van Shownieuws reageert met een mengeling van bewondering en verbazing: “Stel je voor dat je hem geopereerd hebt… Oef!” Evert Santegoeds voegt toe: “Nou, wie zou er aan durven beginnen, hè?”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties