Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Peter Gillis deelt emotioneel bericht over Mark en zijn moeder


vakantieparken-peter-gillis

De stormen lijken langzaam te bedaren voor de familie Gillis, na weken van intense spanning en onzekerheid. Met zenuwslopende updates die ons bereiken, is het recente nieuws over Mark Gillis, de jongste van het Gillis-rijk een flinke dosis hoop in donkere dagen. Peter Gillis de pater familias, heeft een hartverscheurende update gedeeld over zijn zoon’s herstel na een gruwelijke gezondheidscrisis.

De noodlottige avond van 28 juni zal voor altijd in het geheugen van de familie gegrift staan. Mark, getroffen door een ernstige longontsteking, zag zijn gezondheid drastisch verslechteren. In allerijl werd hij in een kunstmatig coma gebracht op de intensive care, een beslissing die zijn leven hing aan een zijden draadje. De oorzaak van de longontsteking bleef een mysterie, verstopt in medische rapporten die meer vragen opriepen dan antwoorden gaven.

Nu deelde Peter een nieuwe glimp van hoop. Het herstel van Mark is zwaar en langzaam, maar elk babystapje vooruit wordt gevierd als een overwinning. Intensieve fysiotherapie en cognitieve oefeningen maken deel uit van zijn dagelijkse regime. Elke beweging, elk woord dat hij zelf vormt, is een stille getuigenis van zijn vechtlust.

Op een dag die al beladen is met emotionele herinneringen—de verjaardag van zijn overleden moeder—deelt Peter een bijzonder persoonlijke update. “Lieve Ma,
Vandaag zou je 94 jaar zijn geworden, helaas ben je al vele jaren niet meer in ons midden. Ik heb de laatste weken extra veel over je nagedacht, want jij was altijd zo gek met onze jongste Mark. Enorm blij zijn wij dat Mark langzaam aan de betere hand is en weer de oude gaat worden. Hij gaf ook aan dat hij het gevoel had dat je af en toe bij hem was…maar gelukkig is hij weer helemaal in ons midden. Wendy, Ruud, Inge en ik hebben weer een mooi bloemstuk bij je graf gelegd en alles ligt er keurig bij. Ma jij bent voor altijd in ons hart”, schrijft hij.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Sterkte Peter en ja Je moeder vergeet je niet, ben voor de mijne jarenlang intensief mantelzorger geweest.
En denk nog elke dag aan er zij is 94 half geworden.
Ze was geen last .
Tijd vliegt te snel.

Mijn hemel moet dat gezever elk jaar getoond worden, zoveel mensen hebben hun moeder verloren dan zou het hele internet vol staan. Wat een aandachttrekkerij is het niet zijn zoon dan wel zijn moeder, wie is de volgende?

Inderdaad 😤