Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Vandaag Inside staat op instorten: Eindredacteur onthult heftige ruzies en chaos


Vandaag-Inside

Het roerige vaarwater waarin het bekende programma Vandaag Inside zich bevindt, wordt alleen maar stormachtiger na het vertrek van eindredacteur Jan Hillenius. Na zestien jaar trouwe dienst, waarin hij getuige was van de grootste televisieschandalen en -successen, slaat Hillenius een nieuw pad in als docent Nederlands. Maar niet zonder een paar sappige details uit de doeken te doen over het wel en wee achter de schermen bij misschien wel het meest controversiële trio van de Nederlandse televisie: Johan Derksen, René van der Gijp, en Wilfred Genee.

Chaos achter de schermen: “We hebben alle tv-wetten overtreden!”

Hillenius, die vanaf het prille begin betrokken was bij de show, onthult dat het programma altijd een broeinest van controverse en creativiteit is geweest. “We zijn met niets begonnen en hebben alle tv-wetten overtreden,” vertelt Hillenius trots bij Menno in de Middag op Radio West. Van spontane invallen tot de meest bizarre gastoptredens, het team wist de kijker altijd te verrassen.

Bittere Ruzies en Gebroken Banden

De samenwerking tussen Derksen, Van der Gijp, en Genee was volgens Hillenius ‘verschrikkelijk lastig maar tegelijkertijd heel leuk’. Echter, de dynamiek binnen het trio was verre van harmonieus. Hillenius spreekt openhartig over de heftige ruzies die vaak uitmondden in regelrechte chaos. “De ruzies waren waanzinnig en werden de laatste jaren niet minder,” onthult hij. Zo intens dat hij zelfs fungeerde als de smeerolie die het drietal bij elkaar hield.

Conflict en Confrontatie met de Directie

Een memorabel conflict dat Hillenius zich herinnert, was een heftige confrontatie tussen Johan Derksen en een RTL-directeur. Derksen, berucht om zijn ongezouten meningen, hield een tirade die de studio deed sidderen. “Hij zat met z’n contract te wapperen en veegde de vloer aan met de directie,” herinnert Hillenius zich.

De Grote Akwasi Rel

De meest intense periode was ongetwijfeld tijdens de rel rond Akwasi, waarbij de gemoederen zo hoog opliepen dat de co-presentatoren elkaar alleen nog maar via Hillenius spraken. “Ze scholden elkaar de huid vol voor en na de show,” vertelt Hillenius. “Als het programma stopt en ze elkaar weer zien, zal dat alleen bij een reünie zijn.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ja de debiele salaris wetten zal die bedoelen.
Vandaar ook dat We giga moeten betalen voor de boodschappen.
Stop met kijken dan kunnen ze niet schrapen.

Wat hebben de prijzen van mijn boodschappen met Vandaag Inside te maken?

Ja waar denk jij waar Ze de salarissen van betalen ,van de reclames en die verwerken de kosten in de boodschappen.

voor een commercial van 20 seconden die wordt uitgezonden liggen de tarieven tussen €60.000,- en €125.000

Ik denk dat de prijzen van boodschappen duurder zijn door flinke stijging energieprijzen ( nu lager maar veel winkeliers zitten nog met hun contract) voedselschaarste bv veel minder graan , veel minder zonnebloemolie en olijfolie. Vervoerkosten, gestegen personeelskosten. Reclames die ze zelf maken bv 2 halen 1 betalen moet toch betaald worden is het niet uit de lengte dan maar uit de breedte. En dan daar boven op nog eens de btw die in de landen om ons heen een stuk lager is.
Ik zie de bui al hangen straks door het nat voorjaar en deel van de zomer gaat alles wat van het land komt ook weer duurder worden.

Als ik in de winkel ben en om me heen kijk denk ik wel eens: het gaat zo slecht nog niet te zien aan alle volle karren met zoet en fris en chips en de kratjes bier.

Kook lekker vers uit het seizoen variatie genoeg en betaalbaar.
Wat lekkers hoort erbij en een glaasje of drankje op z’n tijd ook .

Koop gewoon je boodschappen die je echt nodig hebt en het lukt echt wel.

Ja ik weet dat er erg genoeg mensen zijn die nauwelijks eten kunnen kopen maar als jij het goed hebt waarom dan niet af en toe wat extra’s in je karretje voor die mensen. Reken af en geef het hun bv buiten in een tasje of papieren zak met een glimlach of knipoog en loop door.
Op deze manier zien anderen het niet en komt er geen schaamte aan te pas.
Het hoeft echt niet elke keer maar zo af en toe iemand een beetje blij maken kan best als je een normaal inkomen hebt😉

Dus mijn boodschappenprijs heeft zover ik het bekijk niks te maken met V.I.

En al komen er nu talloze 👎🏼 daar stoor ik me niet aan. Dit is hoe ik erover denk !!!