Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Jan Smit is furieus en haalt keihard uit naar TUI om vermiste koffer


Jan-Smit

De spanningen lopen hoog op in de Smit huishouding deze week, Jan Smit is tot het uiterste gedreven door reisgigant TUI en hij is niet bang om zijn ongenoegen publiekelijk te ventileren. Zijn dochter’s vakantie begon met een nachtmerrie toen haar koffer besloot op een eigen avontuur te gaan, los van haar trip naar het zonovergoten Kreta.

Het drama ontvouwde zich op sociale media waar een vurige Jan zijn verhaal deed. “Beste TUI Nederland, onze dochter is zaterdag met jullie naar Heraklion gevlogen. Haar koffer helaas niet,” onthulde hij, de frustratie druipend van elk woord.

Wat volgde was een bittere smeekbede om informatie die op dovemansoren leek te vallen bij de luchtvaartmaatschappij. “Het is inmiddels dinsdag en hebben nog helemaal niets vernomen,” klaagde hij, ongeduldig wachtend op een teken van leven van de vermiste bagage. “Het lijkt me niet zo moeilijk om even te checken waar op Schiphol haar koffer momenteel is.”

Ondertussen splitst het publiek in twee kampen. Eén kant suggereert dat Jan een storm in een glas water veroorzaakt. “Mijn hemel, een wereldprobleem op X gooien… Je moet het maar kunnen,” merkt een criticus op met een snuifje sarcasme. Een ander probeert luchtiger te blijven, speculerend dat zijn dochter misschien zelfs geniet van haar onbedoelde minimalistische uitje. “Die ligt lekker op het strand.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Terecht toch straks ruiken Ze aan dat slipje .

Walgelijke omhooggevallen kwal!
Stort een paar 100 euro & zeik niet. Koffer komt uiteindelijk wel weer terug.
Wie laat een kind van 16 jaar nou alleen of met paar kids met vliegtuig reizen??!?

Zou me niets verbazen als die koffer nog vol zit met oude barcodestickers.
Veelvuldig meegemaakt op Schiphol dat ik bij de band stond om onze koffers op te halen en dat er op veel koffers tientallen stickers zaten van de vorige bestemmingen.
Die mensen zijn te belazerd om bij aankomst gelijk dat stickertje te verwijderen. Geen wonder dat die bagagesystemen dan in de war raken.
Ik zeg niet dat dit hier aan de orde is, maar het zou me niets verbazen.