Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Peter Gillis laat zoon Mark in de steek in ziekenhuis en gaat op vakantie


peter-gillis-eten

In een gedurfde wending kiezen Peter Gillis en Wendy van Hout ervoor om het anker van de dagelijkse zorg tijdelijk te lichten en koers te zetten naar zonnigere oorden, zelfs nu Mark Gillis, in het midden van zijn herstelproces, nog steeds vecht voor beterschap.

Het schokkende nieuws dat Mark eind juni kritiek naar het ziekenhuis werd gebracht hield iedereen in zijn greep. Na een angstwekkende periode op de intensive care, zet Mark nu ‘kleine stapjes vooruit’, hoewel het pad naar volledig herstel nog lang is. “Hij wordt hier goed verzorgd, maar iedere dag wordt bevestigd dat het nog een lange tijd zal duren voor hem. Maar goed, we zijn blij met alle kleine stapjes vooruit en hebben veel bewondering voor zijn doorzettingsvermogen,” deelde de familie mee via een verklaring aan Shownieuws.

Tegen alle verwachtingen in en terwijl Mark blijft vechten hebben Peter en Wendy een besluit genomen dat de tongen losmaakt: ze vertrekken op vakantie. Samen met Wendy’s kinderen trekken ze eropuit met de camper. De beslissing om juist nu vakantie te vieren, heeft veel stof doen opwaaien. “De kinderen van Wendy hebben vakantie dus even heerlijk genieten van het leven en van elkaar, want we hebben van heel dichtbij ervaren hoe kostbaar dat is,” verklaart de familie.

Deze beslissing roept vragen op over timing en prioriteiten, maar voor Peter en Wendy is het een kans om even te ontsnappen aan de zware realiteit. Terwijl ze genieten van hun vrijheid en de banden aanhalen, blijft Mark achter in het ziekenhuis, omringd door professionals maar zonder zijn naasten dichtbij.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Zegt genoeg over hem als persoon🤬

Ieder voor zich en God voor ons allen, typisch Gillis toch.

De titel “persoon” verdient ie niet eens.

Dan maar ZAK

Hij heeft weken gewaakt bij zijn zoon in het ziekenhuis. Dit is vast in overleg met zijn zoon en gezin gegaan zijn om even er tussen uit te gaan.

Ja hoor droom maar lekker verder!